Hallott mar valaki itt a "nub" theory/elmeletrol? 12 hetes ultrahangrol meg lehet allapitani a baba nemet!
Figyelt kérdés
Csak angolul talalok ra magyarazatot, de 95%-ban jot lehet megallapitani! Aki gondolja kulde el a 12 hetes ultrahang kepet es ha lathato a "nub" a kepen en megprobalhatok tippelni, mar nagyon sokat olvastam rola!! Akar mar meglevo babadon vagy ha mar tudod hogy fiu lesz e vagy lany es csak szeretned hogy igaz e ez az elmelet!! :)))
2013. jan. 10. 10:50
41/60 anonim válasza:
Szia! Én voltam az aki végül nem tudott képet küldeni, mert nem csináltak..
Szerinted ez csak a 12 hét körül működik? Később esetleg, ha még nem tudják a nemét, akkor küldhetek neked fotót? Vagy akkor már nincs értelme?
42/60 anonim válasza:
Szia!Nekem 12+2naposan készült:)Remélem meg tudod mondani:) [link]
43/60 anonim válasza:
32-es vagyok, kiderült hogy kisfiú :)
44/60 A kérdező kommentje:
40. valaszolo, sajnos nem lathato a nub a kepen. :( boldog babavarast!
2013. febr. 16. 07:41
45/60 A kérdező kommentje:
41. valaszolo, a nub 12-14 hetes korban van 14 het utan alakul at nemi szerve. De nyugodtan kuld el a kesobbi kepet, szivesen megnezem!
2013. febr. 16. 07:42
46/60 A kérdező kommentje:
42. valaszolo. Hat nagyon elmosodott a kep es nem vagyok benne biztos hogy az amit larok az a nub de a tippem talan kisfiu. De ez csak egy tipp.
2013. febr. 16. 07:44
47/60 A kérdező kommentje:
32. valaszolo gartaulalok a pici fiuhoz!! x
2013. febr. 16. 07:44
48/60 anonim válasza:
49/60 anonim válasza:
42-es vagyok télleg kisfiunk lesz:)
50/60 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!