Hallott mar valaki itt a "nub" theory/elmeletrol? 12 hetes ultrahangrol meg lehet allapitani a baba nemet!
Figyelt kérdés
Csak angolul talalok ra magyarazatot, de 95%-ban jot lehet megallapitani! Aki gondolja kulde el a 12 hetes ultrahang kepet es ha lathato a "nub" a kepen en megprobalhatok tippelni, mar nagyon sokat olvastam rola!! Akar mar meglevo babadon vagy ha mar tudod hogy fiu lesz e vagy lany es csak szeretned hogy igaz e ez az elmelet!! :)))
2013. jan. 10. 10:50
1/60 anonim válasza:
Sajnos nincs 12 hetesem csak 11. De azért elküldöm hátha megállapítasz valamit. Amúgy eddig nem hallottam erről.
2/60 A kérdező kommentje:
Sajnos a 11 hetes nagyon korai, es sajna nem latom az a nevezett "nub"-ot. 12-14 hetes kozott lehet latni. Sajnalom, De gratula a babahoz!!
2013. jan. 10. 11:27
3/60 anonim válasza:
Köszi:) Sajnos a dokik sem látnak semmit. :) Van 14-15 hetesem de azon meg nem vízszintesen fekszik hanem szinte teljesen ül a drágám. :)
4/60 A kérdező kommentje:
Feltoltom az en 12 hetes kepemet es bekarikaztam rajta a "nub"-ot amirol meg lehet allapitani, remelem igy jobban ertheto :)
Amugy ez egy tipikus lany "nub" :)
2013. jan. 10. 11:31
5/60 A kérdező kommentje:
Ha gondolod kuld el azt a kepet is, megnenznem!!
2013. jan. 10. 11:35
6/60 anonim válasza:
Nekem már megszületett, de kíváncsi vagyok erre a dologra. :) remélem ez a kép jó hozzá! :)
(13 hetes volt)
7/60 A kérdező kommentje:
igen a nub lathato a kepen :) annyi hogy a baba popsia nem lathato tehat nem vagyok 100% biztos benne, de kb 60% szerintem fiu :) Varom valaszod :)
2013. jan. 10. 11:53
9/60 anonim válasza:
Szia! 12 hetes UH kép en nem értem ezt a "nub" dolgot te hogy látod? [link]
10/60 A kérdező kommentje:
Nem vagyok benne bizos hogy amit latok az a nub, de ha igen akkor szerintem kislany.
2013. jan. 10. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!