Hallott mar valaki itt a "nub" theory/elmeletrol? 12 hetes ultrahangrol meg lehet allapitani a baba nemet!
Csak angolul talalok ra magyarazatot, de 95%-ban jot lehet megallapitani! Aki gondolja kulde el a 12 hetes ultrahang kepet es ha lathato a "nub" a kepen en megprobalhatok tippelni, mar nagyon sokat olvastam rola!! Akar mar meglevo babadon vagy ha mar tudod hogy fiu lesz e vagy lany es csak szeretned hogy igaz e ez az elmelet!! :)))
Szia, nem tudom mit kell nézni, de itt a mi 12 hetes képünk:
Kiváncsi vagyok, köszi előre is! :)
bocsi, utolsó vagyok. Megnéztem és a kép eléggé sötét lett, így újra feltettem, világosítottam rajta. Most látszik remélem amit látni kell:
Még egyszer köszi! :)
Köszi! :) Előző vagyok, most léptünk a 21. hétbe, és a 17. héten a doki azt mondta, h. vsz. kislány, de majd köv. alkalommal még egyszer megnézi, ez lesz 2 hét múlva.
Tényleg látod, hogy kislány? Ez nagyon érdekes! Remélem igazad van, és a dokinak is! Két fiú után nagy lenne az öröm nálunk :)
babócám már 8 hónapos kíváncsi vagyok :)
26-os valaszolo:
Elso kep szrintem kislany :)
Masodik kepben nem vagyok biztos hogy amit latok az a nub de ha igen akkor talan fiu?
Gratulalok es konnyu szulest!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!