Ha egy nő bármilyen problémával megjelenik a nőgyógyásznál, arról minden esetben kell adnia az orvosnak valamilyen papírt?
Figyelt kérdés
Mert a bnőm azt mondta volt ott, én meg kérdeztem, h van valami nyoma? papír vagy ilyesmi? Ő azt mondta nem..de én nem hiszek neki. Szerintem minden orvosi vizsgálatnál adnak valamilyen papírt, h ott volt az illető. Amúgy vérzéssel ment oda, mert állapotos.2013. jan. 9. 22:32
11/11 anonim válasza:
Nem minden esetben kapunk papírt. Én még citológiára sem kapok. Betelefonálok, megmondják jó-e az eredmény, és rögzítik a gépben.
Papírt akkor adnak inkább, ha beutalóról van szó, pl UH, vérvétel. De ha az orvos vizsgál, semmi nyoma nincs, csak a gépben.
Egyébként kije vagy? Inkább a baba miatt kéne aggódni, nem a papír miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!