7 hetesen voltam nőgyógyásznál,5 hét múlva kell menni, előbb nem tudok egy UH-ot kérni?
Figyelt kérdés
Most vagyok a 9. hétben, de olyan sok még a 3 hét. Van olyan, hogy külön elmegyek UH-ra valahová, hogy minden rendben van-e, vagy ahhoz panasz is kell?2012. okt. 23. 11:40
1/5 anonim válasza:
panasz nélkül is el lehet menni UH-ra. Sok kismama 6 vagy 8.hétől megy ultrahangra.
2/5 anonim válasza:
Igen, ird be a googleba, hogy 4d ultrahang, valassz ko egy helyet, ami szimpi, es atlagban 3-4 ezer ft-ert csinalnak 2d-t.
En is elmentem a 12. Heti uh elott. A Dori4D ultrahangos helyre. 3990 ft-ert csinaltak egy ultrahangot:))
31 hkm
3/5 anonim válasza:
Én is 7hetesen voltam először és utána csak a 12hetin nekem is nehéz volt kibírnom sokszor gondoltam rosszra de végül jól sikerült. Holnap megyek a 16heti vérvételre ott megfogom kérdezni, hogy nem e tudnak rá nézni, mert most gyógyultam ki egy igen erős megfázásból és egy kicsit aggódom. Mert h...e a háziorvosom és írt fel olyan gyógyszert amit terhesen nem lehet szedni.
4/5 anonim válasza:
Fizetős ultrahang helyre bármikor elmehetsz!
30h km
5/5 anonim válasza:
Fizetősre bármikor mehetsz, de arra készülj fel, hogy ennél sokkal több szünet is lesz majd 2 uh között! Pl mész majd a 18. héten, aztán meg a 28-30. héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!