Hétfőn voltam nőgyógyásznál, megerősítette, hogy 8 hetes terhes vagyok. Megbeszéltük, hogy holnap megyek be hozzá a kórházba és megnézzük uh-on is. Mire számítsak?
Nekem 8 hetesen már volt szívhang, láttam ahogy mozog a babám:)
Látod a testrészeit, ahogy lüktet a kicsi szíve:) A feje akkor még sokkal nagyobb, a testéhez képest, ne ijedj meg.
13hkm.
Én 9 hetesen voltam, nagy élmény volt.
Már lehetett látni egy kis ufo-figurát, nagy fejjel és aprócska gombszem kezekkel-lábakkal.
Amúgy hüvelyi uh volt, de semmi extra, nem volt kellemetlen, meg hát nem is azt figyeltem, hanem az uh gépet, és az elvonta a figyelmem az odalent-túrkálástól. :)
De tényleg nem volt gáz, sokkal "jobb" mint egy rákszűrés azzal a hideg kacsával vagy mivel. :)
1-es vagyok.
Mindenképp hüvelyi uh lesz, de ne aggódj nem fáj. Nekem kellemetlen szokott lenni, ahogy jobbra-balra huzogatja, de nem fájdalmas.
Van, ahol még a 12 heti is hüvelyi, szóval ez valószínűleg orvos függő, és gép függő is, hogy milyen a felbontása a monitornak stb. A hasihoz jobb eszköz kell fiatal terhességnél.
Én úgy tudom, hogy inkább a magánrendelőkre jellemző a hasi, az SZTK-k inkább hüvelyiznek.
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Amúgy ha ügyes az orvos, akkor ez a vizsgálat nulla fájdalommal jár, maximum kicsit kellemtelen.
3 gyerekes anyuka
hüvelyi volt. minden a helyén, idáig minden a legnagyobb rendben. sőt, még nagyobb is, mint kellene, ilyen idősen.
nagyon nagy élmény volt. mindenkinek köszi, főleg a gratulációkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!