4 hetes veszélyeztetett terhes vagyok, kiírtak táppénzre, voltan nőgyógyásznál és semmilyen vitamint nem írtak ki és nem javasoltak, folsavat sem,3 hét mulva megyek legközelebb. Ilyenkor mi van?
Amikor + lett a tesztem, én magamtól kezdtem el szedni a vitamint (Gravida) és a folsavat.
7 hetes voltam, mikor dokihoz mentem. Neki is megemlítettem, hogy mit szedek - rábólintott.
Terhesvitamint én mindenképp szednék a helyedben!
A folsav a minimum, azt már a baba előtt nem ártott volna szedni és a vitaminnal is hiába vársz az orvosra, az első 12 hét nagyon fontos, addig szedném, aztán majd a véreredmények alapján eldönti az orvos. Az elején Elevitet szedtem,12. héttől Femibiont+vasat+kalciumot.
36 hetes kismama
1. vagyok.
Én is veszélyeztetett voltam.
Barnáztam, rózsaszínes-véres folyásom volt. A méhlepény rálógott a méhszájra, elvileg ettől volt. A doki nem írt rá semmit, csak pihenést javasolt, emelés kizárva!
Magnéziumot sem írt fel a doki? Nekem keményedésre és görcsökre azt kellett szednem nagy adagban és No-spát is...én is veszélyeztetett vagyok, de a keményedés a 18. héttől jelentkezett.
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!