Második babavárás, teljesen új érzések?
Nekem is hasonló volt , míg az elsőnél ugye naponta nézegettem a hasam , meg minden . Most meg alig van arra idöm , hogy nézgessem a hasa a tükörbe , meg a kelengyéket keresgéljem . Persze nagyon várjuk , csak háta a nagy 99% leköti az energiámat . De nagyon várjuk meg izgatott vagyok a kicsi érkezésére .
38 hkm:
Én is kevesebbet "foglalkozom" a 2. terhességemmel. Az elsőnél minden gondolatom a terhesség volt, mindent elolvastam. Most már amit akartam tudok, nem olvasgatok annyit, és lefoglal az, hogy a 15 hónaposommal játszak, megetessem, tisztába rakjam stb.
Nekem nincs ettől lelkiismeret furdalásom. Nagyon várjuk a kistesót, ugyanannyira szeretjük, mint a nagyot, csak most nem minden gondolatom a terhesség.
Köszönöm a válaszokat csajok! :)
Timóca, te találtad el legjobban a félelmeimet, az aggodalmam. Bocsi, de így egy kicsit megnyugodtam, hogy nem csak én küzdök ilyen "démonokkal", hanem más is van/volt hasonló cipőben. :)
Igyekszem, elhessegetni ezeket a számomra negatív gondolatokat, és megpróbálok a jövőben pozitívabban hozzáállni a második babavárásomhoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!