Voltak / vannak hangulatingadozásaid babavárás alatt? Ha igen, milyen mértékűek?
Sziasztok! Első babámat várom és iszonyatos hangulatingadozásaim vannak. Néha már Én érzem úgy, hogy megőrülök. Egyik pillanatban boldog vagyok, tervezem a jövőt, a másikban felhúzom magam valami apróságon, de úgy, hogy azt hiszem menten felrobbanok. Ilyenkor igyekszem nyugtatgatni magam, több kevesebb sikerrel. Bár egy-két óra alatt elmúlik az idegesség. :)
Páromra pedig féltékeny vagyok, olyanok is zavarnak, amik eddig nem. Pl. ha egy női ismerősével beszélget, vagy közös női ismerősünkkel (akinek ráadásul férje van és most van a negyedik hónapban :) ). Neki nem mondom, mert tudom, hogy butaság és gondolom csak a hormonok miatt van...
Ti találtatok valami megoldást erre? :)
Én egyik pillanatban boldog vagyok,másszor meg elkap a harctéri idegesség.De olyan hülyeségeken,hogy az hihetetlen!Ilyenkor néha kiabálni is szoktam.Múltkor bementem egy üzletbe,a biztonsági őr,pedig "követni" kezdett.Olyan mérges lettem,hogy ráförmedtem,hogy mégis mi a fenét képzel magáról,hogy követ?!
Ez van:D 34 hetes kismama
Nálam csak a sírás és ultra boldogság váltakozik. Szerencsére a párom tökéletesen tisztában van a miérttel, readásul elég régóta vagyunk együtt ahhoz, hogy ismerjen. Ilyenkor csak átölel, és megjegyzi viccesen:"azok a fránya hormonok"! :)
Ez ellen nincs mit tenni sajna. De ha elmondod a párodnak, mi a bajod, (ha ezekről nem tud) és hogy hogyan tudna átsegíteni ezen, mindkettőtöknek könnyebb lesz.
nálam tiszta érzelmi hullámvasut ez a honap, és ahogy az elso terhességemnél tapasztaltam, nem egykonnyen mulik el szulés után sem, pár honap, mig rendezodnek a hormonok...sokszor - foleg mostanában - mintha kivulrol látnám magamat, látom milyen hulyén reagálok le helyzeteket, de nem tudom megállni...kb a terhesség feléig folt ilyen szuperérzékeny idoszakom, amikor szinte mindenen elsírtam magam, most inkább idegesség jon rám...
az már jo, ha felismered, hogy nem vagy a régi... elsore hagytam magam sodorni, most már megfogadtam, h nem foghatok mindent a terhességre meg a hormonokra, mert szegény férjem nem soká bírja, szoval igyekszem urrá lenni rajtuk, amig nem késo;)
amugy nemrég olvastam a Poligamy c. regényt, amely a férj szemszogébol mutatatja ezeket a változásokat,,,érdemes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!