Győri kismamák, akik a babavárás vége felé jártok. Van a 36 hét körül kötelező UH vizsgálat?
Már nincsen. 38ik héttől van NST hetente, de ennyi.
39+3hkm
Szia!
Én most voltam hétfőn az első nst-n 37 hetesen,és nézett a doki uh-t is,hogy mekkora a baba.
Ez milyen érdekes, akkor erre nincs is protokoll? Mindenkit úgy küldenek, hasra ütésszerűen? :-)
Én örülnék ha lenne, mert nagyon kíváncsi lennék, hogy hány kg-ra nőtt a kisbabánk.
Én teljesen meg vagyok elégedve a terhesgondozást végző orvosommal így is, hogy nincs megfogadva. Eddig akármivel fordultam hozzá, mindig segített.
De persze mindenki maga dönti el, hogy mire költi a pénzét, teljesen megértem azt is, aki orvost fogad. Én csak arra voltam kíváncsi, hogy a 12dik, 18dik, 32 hetes UH-kon kívül még van-e KÖTELEZŐ, mert olvastam a neten, hogy a 36-38 héten is kell menni. Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!