Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kéne már éreznem, hogy...

Mikor kéne már éreznem, hogy mocorog a babám?

Figyelt kérdés
17 hetes vagyok
2013. jan. 9. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:
lassan már érezni fogod :) első babád lesz?
2013. jan. 9. 13:29
 2/7 anonim ***** válasza:

ez mindenkinél más. függ attól hogy fekszik a baba, hogy hol tapadt meg a méhlepény...

én a 18. héten éreztem biztosan.

kitartás, lehet hogy pár napon belül már te is érezni fogod :)

2013. jan. 9. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Én első babámat a 16.hét végén éreztem először. A védőnőm csodálkozott is, mert az ő tapasztalata az, hogy az elsőt olyan 20. hét környékén érzik először a kismamák. Úgyhogy lassan te is érezni fogod :-)
2013. jan. 9. 13:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Én csak 20 hetesen éreztem először az elsőnél.
2013. jan. 9. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi a 19. hétben vagyunk, a 16. héten furcsa szúrkálásokat éreztem belülről, mintha a kis lábával bökdösött volna és mindig kaja után éreztem.A 18. hét második felében kézzel is lehetett már apró mozgásokat érezni, mára pedig már határozottan. Én viszonylag vékony vagyok, függ a testalkattól is, állítólag aki erősebb később érzi.
2013. jan. 9. 14:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, első baba. párom azt mondta, h éjjel mikor simogatta a hasam érezte a picit :) de sztem ez lehetetlen. nagyon szeretném már érezni!!!!
2013. jan. 9. 19:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy érzed csak nem tudod, én is 17 hetes vagyok, már egy ideje vannak ilyen csiklandozós érzéseim, de eszembe se jutott, hogy az a baba, olyan gyengén érezni.

Próbálj meg inni valami cukrosabb italt (de azért egészségeset, pl narancslé) és utána dőlj le nyugodtan... nekem elkezd mocorogni a cukros cuccoktól, de tényleg csak naaagyon gyengén érezni, el se hinném ha nem mindig narancslé/mandarin, stb után érezném :)

2013. jan. 9. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!