40. hétnél járó Kismamák! Mennyit mocorog a babátok?
Dettó !
Ami a karácsony részét illeti ! Vasárnapra vagyok kiirva ,és egyenlőre még nem tudom .. a jóslók azok kemények ugyan de attól még "csak " jóslók. Előjel a fáradtság ,hogy már nem igen figyelek a külvilágra kivéve a gyerekeimet . Sirós hangulat amiatt ,hogy nélkülem kell esetleg karácsonyozniuk még durvábban érzem ezt. Most is sokat mozog a kicsim ,aki már négy kg nagyjából és mindenem fáj egy egy bemozdulásánál de a lényeg ,hogy vele minden rendben legyen . Idegesség is van rajtam bőven ,hogy mi lesz ,hogy lesz máskor meg teljes nyugalommal várom ,hogy VÉGRE túl legyek rajta . Az inditástól nagyon idegenkedem bele sem merek gondolni . Majd én megbeszélem a babámmal ,hogy tessék szépen kijönni ... csak egyenlőre még hajthatatlan . :) Délelött lustibb a picim a kádban este a legaktivabb . De alapvetően többet mozog mint akkor amikor még sokkal több helye volt . Lassan indulok is az esti sétámra hátha . :)
A magzatvizbe az inditástól kakilhat vagy maga a túlhordástól? A túlhordás miatt hallottam már róla . Most azt is hallom ,hogy túlhordás esetén nézik a magzatvizet . annó nekem nem nézték . Két lányomat bő egy egy héttel túl hordtam, a fiam időre kiviselt terhesség után jött .
Egyiknél sem inditottak és nem is avatkoztak közbe semmivel . Jobb is igy nekem én úgy gondolom . :) Ő mint negyedik és egyben a befejezés a mi esetünkben nos ő is kisfiú és már nagyon várom /várjuk !:)
Nekem a 38 -ik héten 3700 g -ra saccolták de a dokim csak "tapiból " megmondta ,hogy szte még nagyobb .
Egyik sem volt kicsi szóval ezen nem is csodálkozom ,de azért nem szeretnék egy kisebb vizilóvat sem . :)) Mert ,hogy minél többedik baba annál nagyobb általában .
Mit érzel ,nem izgulsz ? Nálad vannak jelek ?
Iszod a teát ? Málnalevél.. megvettem de még nem is ittam . :))Ez jellemző rám .
Egyébként a Dél Pesti Jahn Ferenc kórházban fogok szülni egyszerüen azért mert ide tartozom . Elég sok jót hallottam viszont újabban róla . A Szent Imrében fogadott dokinál szültem a lányaimat . A fiamat annó pedig a Nyirő Gyula kórházban . Most nincsen dokim de ha minden jól megy itt a szülésznők vezetik le a szülést amúgy is amit én nem is bánok mert nekem minden ami kórház és doki és fehér köpeny az rémisztően hat . :) Majd utólag honorálom valamivel csak már tartanék ott . Most nem igazán fért bele a sok sok ezer ft .
Most is ,hogy itt ülök mindenem hasogat a sétánál meg van ,hogy meg kell álljak már úgy beáll a görcs a feszitő érzés az egész hasam körüli területbe a derekam is fájdogál . Hamarosan meglesznek a babáink csak ilyenkor már minden óra egy örökkévalóság sokszor . Voltam már igy ,de utána életünk legszebb pillanat lesz az érkezésük .
Akkor neked már csütörtökön magaztviz vizsgálat jön ?Hajjajj az milyen ? Mert mindenki mást és mást mond . Barátnődnek hogyan vették észre a kakit ?
Győrben több kedves emberhez is volt már szerencsém .
Te is irj majd ha bármi van de addig is jó akűár itt is beszélgetni . Most minden jó ami a témával kapcsolatos ,és jó érzés nekem ha van sorstársam .
Ha zárt a burok akkor az nem kellemes úgy hallottam .. de kihagynám ezen dolgokat az életemből . ..
A szó szoros értelmében értettem . Nekem szimpatikusak voltak a Győriek két családot ismertem meg egy adott helyzet miatt és nagyon kedvesek mindketten . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!