22-26 hetes kismamák a ti babátok hogy mocorog odabent?
Én nem érzem azt hogy megfordul illetve hogy milye éppen hol van csak annyit hogy kicsit beremeg a pocim illetve hogy valami szurkál, bögdös néha.
Inkább este aktív mikor fekszem napközben ha dolgozom egyáltalán nem érzem még.
Félek nehogy baj legyen.
Szerintetek ez normális?
Szerintem ez függ attól mennyi a felesleg a hasadon, meg hogy hányadik gyerek. 24-25 hetes vagyok és nekem látszik is mikor rúg, érzem ahogy forog, szinte folyamatosan majd szét rúgja a hasam-oldalam, van mikor hajnalban erre ébredek, akkor kb. egy órás műsor utána újra alvás:-) Ja és a 13. héttől érzem.
De nekem Ő lesz a harmadik gyerekem, negyedik terhességem.
Énis érzem rendesen meg nekemis látszik. Van hogy beszarok olyanokat kapok, meg olyanokat tud csinálni :)És még csak 1 kiló körül van mi lesz később?! :)
27hkm
Második terhességem és a 22. hétben járok. Én is este és reggel érzem leginkább. De hogy most forog, bukfencezik vagy éppen mit csinál azt nem tudom. Csak érzem hogy mozog. Nagy a hasam, de nincs sok fölösleg rajtam.
Első terhességemnél ugyanez volt. Szerintem ne aggódj. Lehet nyugisabb a babád.
nagyon durvákat szokott rúgni, de van amikor csak 'megsimogat' belülről. azt nem érzem, mikor forog. viszont pár napja azt találta ki magának, hogy a bordáim jobb helyen lennének, ha pár centivel kijjebb lennének :) na ez nem túl kellemes érzés.
hány hetes vagy?
27 hetes kismama
Én sajnos elég vastag csontozatú és az izomzatom is erős illetve valamennyi felesleg van is a hasamon.
Első babám lesz!
Én se vagyok nádszál :) 1 hete kb olyan intenzíven mozog meg csúszkál a kis teste rendesen ki lehet tapintani h a lába az :D Nagyon vicces néha meg is csiklandoz vele :D Nagyon élvezem. Amúgy nekem is reggel a legaktívabb aztán egész nap csak néha-néha bejelentkezik h igen jó oké rendben minden aztán estére megint belehúz :D Szerintem normális nem kell aggódnod akkor kellene ha egyáltalán nem éreznéd mozgolódni. :) Boldog babavárást mindenkinek!!! :)
25hkm
5,vagyok.
Az lemaradt, hogy van bőven felesleg a hasamon, én nagyon is cáfolom ezt a "ha valakinek van felesleg kevéssbé érzi a babát" dolgot...
szia
én épp ugy vagyok vele mint Te. volt egy hét mikor egyáltalán nem is éreztem, pedig én is már a 14. héttol biztos voltam benne h o az...és vékony testalkatu vagyok. szerintem ez nem is befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!