Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22-26 hetes kismamák a ti...

22-26 hetes kismamák a ti babátok hogy mocorog odabent?

Figyelt kérdés

Én nem érzem azt hogy megfordul illetve hogy milye éppen hol van csak annyit hogy kicsit beremeg a pocim illetve hogy valami szurkál, bögdös néha.

Inkább este aktív mikor fekszem napközben ha dolgozom egyáltalán nem érzem még.

Félek nehogy baj legyen.

Szerintetek ez normális?

2012. nov. 27. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez függ attól mennyi a felesleg a hasadon, meg hogy hányadik gyerek. 24-25 hetes vagyok és nekem látszik is mikor rúg, érzem ahogy forog, szinte folyamatosan majd szét rúgja a hasam-oldalam, van mikor hajnalban erre ébredek, akkor kb. egy órás műsor utána újra alvás:-) Ja és a 13. héttől érzem.

De nekem Ő lesz a harmadik gyerekem, negyedik terhességem.

2012. nov. 27. 21:09
 2/10 anonim ***** válasza:

Énis érzem rendesen meg nekemis látszik. Van hogy beszarok olyanokat kapok, meg olyanokat tud csinálni :)És még csak 1 kiló körül van mi lesz később?! :)

27hkm

2012. nov. 27. 21:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Második terhességem és a 22. hétben járok. Én is este és reggel érzem leginkább. De hogy most forog, bukfencezik vagy éppen mit csinál azt nem tudom. Csak érzem hogy mozog. Nagy a hasam, de nincs sok fölösleg rajtam.

Első terhességemnél ugyanez volt. Szerintem ne aggódj. Lehet nyugisabb a babád.

2012. nov. 27. 22:04
 4/10 anonim ***** válasza:

nagyon durvákat szokott rúgni, de van amikor csak 'megsimogat' belülről. azt nem érzem, mikor forog. viszont pár napja azt találta ki magának, hogy a bordáim jobb helyen lennének, ha pár centivel kijjebb lennének :) na ez nem túl kellemes érzés.

hány hetes vagy?

27 hetes kismama

2012. nov. 27. 22:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Igaz én még csak 21 hetes vagyok de érzem rendesen a babámat. Reggel reggeli közben szokott mocorogni, aztán délelött valamikor meg már délután is jókat rúg és este fürdés után, lefekvés elött sokat mocorog. Már egy hete látom én is a nagyobb rugásokat kívülről is. Ne aggódj, majd beindul a te picid is. :)
2012. nov. 28. 07:10
 6/10 A kérdező kommentje:

Én sajnos elég vastag csontozatú és az izomzatom is erős illetve valamennyi felesleg van is a hasamon.

Első babám lesz!

2012. nov. 28. 07:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Én se vagyok nádszál :) 1 hete kb olyan intenzíven mozog meg csúszkál a kis teste rendesen ki lehet tapintani h a lába az :D Nagyon vicces néha meg is csiklandoz vele :D Nagyon élvezem. Amúgy nekem is reggel a legaktívabb aztán egész nap csak néha-néha bejelentkezik h igen jó oké rendben minden aztán estére megint belehúz :D Szerintem normális nem kell aggódnod akkor kellene ha egyáltalán nem éreznéd mozgolódni. :) Boldog babavárást mindenkinek!!! :)

25hkm

2012. nov. 28. 08:05
 8/10 anonim ***** válasza:

5,vagyok.

Az lemaradt, hogy van bőven felesleg a hasamon, én nagyon is cáfolom ezt a "ha valakinek van felesleg kevéssbé érzi a babát" dolgot...

2012. nov. 28. 12:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én rendszeresen érzem és egyre többet van fenn napközben is! olyanokat rúg meg bökdös hihetlen és ráadásul hullámzik a hasam:-) ma voltam a háziorvosnál álltam a doki meg meglátta hogy mozog a pocakom csak nevetett:-) ja és igen eddig azt gondoltam hogy ahol hogyom rúg meg minden ott a lábija van tegnap az ultrahangon kiderült hogy anyát a kezével püföli de nagyon:-) üdv 27hetes kismama
2012. nov. 30. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:

szia

én épp ugy vagyok vele mint Te. volt egy hét mikor egyáltalán nem is éreztem, pedig én is már a 14. héttol biztos voltam benne h o az...és vékony testalkatu vagyok. szerintem ez nem is befolyásolja.

2012. dec. 1. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!