Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 40. hétnél járó Kismamák!...

40. hétnél járó Kismamák! Mennyit mocorog a babátok?

Figyelt kérdés
Mi csütörtökön töltjük a 40. hetet. Van úgy, hogy egész nap alig moccan meg, és akkor rossz érzés fog el, másik nap meg egészen sokat mocorog, főleg estére indul be. Ti mit tapasztaltatok? ÉS: Vannak előjeleitek? Én már nagyon szeretnék szülni, de belenyugodtam, hogy lehet, hogy nem itthon töltöm idén a Karácsonyt:(

2012. dec. 18. 18:05
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Szia! Még mindig egyben :( Az este annyira beindult, hogy tátott szájjal néztük mindketten a férjemmel, de semmi fájdalom, vagy ahhoz hasonló, egyszerűen csak vicces volt:) Örülök, hogy "szereted" a győrieket:D Várom is a holnapot, a NAGY NAPOT, meg nem is, majd meglátjuk...
2012. dec. 19. 11:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Sok esetben el is van pár nappal számitva a terminus .Persze ilyenkor az embernek már ez csekély vigasz de a lényeg ,hogy a babáink jól érezzék magukat ahhoz pedig mi is kelünk !
2012. dec. 19. 15:45
 13/19 A kérdező kommentje:
Nnna, túl vagyok az első ask vizsgálaton(magzatvízlámpázás). Nagyon izgultam, de túléltem, csak kicsit kellemetlen volt, de TISZTA a vizünk, az értékem ma 2111. Úgyhogy innentől 2 naponta nst és ask. Szombaton délelőtt mehetünk megint...Belenyugodtam az idei karácsonyomba:) Veled mi újság?
2012. dec. 20. 14:08
 14/19 anonim ***** válasza:

szia !:))

Neked nyitva van a méhszájad?

Mert úgy tudom ezt a vizsgálatot csak akkor végzik el különben nagyon fájdalmas lehet . Nekem meg vasárnap kell mennem NST-re ha még egyben vagyunk ..utána pedig minden nap ! Baromira várom ..

Én is beletörősöm lettem igyekszem nem erre gondolni folyton hanem a családi életemhez visszatérni és a háztartást normálisan ellátni . Egyébként nem megy már mert tiszta depis leszek /lettem az elmúlt pár napban .

Nem szeretném ha inditott szülésem lenne ,és sztem el is lehet ezt számitani pár nappal egy orvos sem feltétéen tudja és még mi magunk sem ,hogy most mikor is annyi az annyi. Na ezt jól megmondtam . :) Szóval sztem nem lehet pontosan kiszámitani ezt én legalábbis bevallom anno nem napra pontosan tudtam ,hogy mikor mesiztem utoljára és most meg minden nap számit pl vizsgálatok szempontjából . Már pedig én nagyon úgy hiszem ,hogy 4-5 nappal eltoltam az időpontot , viszont igy nem aggódom annyira csak nem szeretnék felesleges macerát.

Hamarosan úgyis babázunk most már mindenképpen csak egy nagyon kevés van hátra az az egy biztos !

A vizsgálat után most ,hogy vagy ? :)

2012. dec. 20. 19:02
 15/19 A kérdező kommentje:
Megszülettem :) Julianna vagyok, 2012.12.21. 3710 gramm, 52 cm. Anyukám és én is jól vagyunk, immár itthon :)
2012. dec. 26. 21:05
 16/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok !

Utolsó válaszolod vagyok szintén.

Én is megszülettem :))) Zoltán vagyok 4300 g és 55 cm . :))

2013. jan. 6. 22:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Szilveszterkor születtem szóval volt nagy tejparti anyummal ...:)))
2013. jan. 6. 22:41
 18/19 A kérdező kommentje:
Gratula és jó egészséget kívánunk :)!
2013. jan. 7. 14:02
 19/19 anonim ***** válasza:

Köszönjük szépen!

És jaj bocsi hiszen neked is nagyon nagy gratula és szintén erőben egészségben eltöltött sok sok boldog évet a babátokhoz !:))Csak még nagyon nem vagyok képben ,kissé megviselt de a lényeg ,hogy megvan . :)

2013. jan. 7. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!