40. hétnél járó Kismamák! Mennyit mocorog a babátok?
szia !:))
Neked nyitva van a méhszájad?
Mert úgy tudom ezt a vizsgálatot csak akkor végzik el különben nagyon fájdalmas lehet . Nekem meg vasárnap kell mennem NST-re ha még egyben vagyunk ..utána pedig minden nap ! Baromira várom ..
Én is beletörősöm lettem igyekszem nem erre gondolni folyton hanem a családi életemhez visszatérni és a háztartást normálisan ellátni . Egyébként nem megy már mert tiszta depis leszek /lettem az elmúlt pár napban .
Nem szeretném ha inditott szülésem lenne ,és sztem el is lehet ezt számitani pár nappal egy orvos sem feltétéen tudja és még mi magunk sem ,hogy most mikor is annyi az annyi. Na ezt jól megmondtam . :) Szóval sztem nem lehet pontosan kiszámitani ezt én legalábbis bevallom anno nem napra pontosan tudtam ,hogy mikor mesiztem utoljára és most meg minden nap számit pl vizsgálatok szempontjából . Már pedig én nagyon úgy hiszem ,hogy 4-5 nappal eltoltam az időpontot , viszont igy nem aggódom annyira csak nem szeretnék felesleges macerát.
Hamarosan úgyis babázunk most már mindenképpen csak egy nagyon kevés van hátra az az egy biztos !
A vizsgálat után most ,hogy vagy ? :)
Sziasztok !
Utolsó válaszolod vagyok szintén.
Én is megszülettem :))) Zoltán vagyok 4300 g és 55 cm . :))
Köszönjük szépen!
És jaj bocsi hiszen neked is nagyon nagy gratula és szintén erőben egészségben eltöltött sok sok boldog évet a babátokhoz !:))Csak még nagyon nem vagyok képben ,kissé megviselt de a lényeg ,hogy megvan . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!