A 12. héttől érzem hogy mocorog a pici odabenn, most vagyok 16+4 és ezen a héten szinten semmit nem éreztem. Lehet baj?
Figyelt kérdés
vagy csak az van, hogy befelé fordult és nem úgy érzem2013. jan. 3. 18:40
1/13 anonim válasza:
Ha eddig folyamatosan érezted, akkor lehet baj, én már rég mentem volna kórházba a helyedben. Szerintem most menj be, hátha gond van.
Kétlányos 22hkm.
2/13 A kérdező kommentje:
olyat érzek viszont mintha nyujtózna és feszül a pocakom. de nem fáj semmim,
2013. jan. 3. 18:43
4/13 A kérdező kommentje:
nem tudom, holnap vérvétel, eddig minden rendben volt az afp, is meg minden. a dokim szerint majd csak a 20. hét körül fogom érezni, ........
2013. jan. 3. 18:47
5/13 anonim válasza:
És mikor mész legközelebb uh-ra, vagy szívhangra?
6/13 A kérdező kommentje:
azt mondta a dokim, hogy majd 24-én menjek. viszont egy szívhangot szeretnék nézetni, de nem tudom hogy azt a védőnő csinál?
2013. jan. 3. 18:49
7/13 A kérdező kommentje:
a holnapi véreredményt meg kell várnom, és azzal uh
2013. jan. 3. 18:50
8/13 anonim válasza:
Elvileg minden hónapban kellene csinálnia, de az enyém csak akkor csinál, ha kérem és akkor is húzza a száját. De szerintem holnap menj el hozzá, mindenképp nézesd meg.
9/13 A kérdező kommentje:
itt a védőnőknél nincs ilyesmi, csak a
orosházán ( a nagy védőnőnél :D ) aggódóm.... rég várt bab , egy tavaly elment 13 hetesen, de minden orvos azt mondja hogy nem kell semmit túlreagálni
2013. jan. 3. 18:53
10/13 anonim válasza:
Holnap úgyis mész dokihoz, szólj neki, hogy pillantson rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!