Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet, hogy a baba...

Mitől lehet, hogy a baba majdnem minden mozdulatára nagyon belefájdul a méhnyakam, vagy a méhszájam? Pontosan nem tudom mi de valami odabenn!

Figyelt kérdés

37 hetes vagyok. A szemérem csontom hetek óta sajog, poci lennvan.

A baba néha ha úgy mozdul iszonyatos fájdalmat érzek pár pillanatig.( szerintem a méhnyaknál) nem tudom normális e ez. Pedig második baba! Az elsőnél ilyen nem volt!

2012. dec. 6. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia !

Nekem a negyedik babám és most tapasztalok ilyet elsőre .

Igen kellemetlen csak azzal "vigasztalom "magam ,hogy edzek a szülésre mert ugye ahhoz képest .. :)

38hkm

2012. dec. 9. 10:34
 2/8 A kérdező kommentje:

igen...ahoz képest....:)

legalább tudom hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel:)

köszi a választ!!!

2012. dec. 9. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Olyan érzés mintha máris megindulna a szülés. :)

Tud produkálni néha olyanokat moccan odabenn ,hogy csak úgy nyilalok mindenhol .

Nekem kisfiam lesz . Neked ?

2012. dec. 9. 13:25
 4/8 A kérdező kommentje:

igen, ez számomra is új, érdekes érzés, mert a lányommal ( 20hónapos) egyáltalán nem éreztem ilyet ott lenn...

A második picurka is kislány lesz:) ő újított be nekem ilyen érzésekkel:) bizony jól betalál.. de hogy hova és mit nyom meg fogalmam sincs!!!

mikorra vagy kiirva?

2012. dec. 9. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Dec 23 . Te ? :)
2012. dec. 9. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:

És én már nagyon de nagyon várom ugyanakkor nagy a drukk is bennem .:))

Édes lehet a kicsi lányod 20 -hónaposan nagyon kis drágák !

2012. dec. 9. 22:38
 7/8 A kérdező kommentje:

dec28-ra vagyok kiirva:)

dejó, karácsonyi babád lesz:))))

most már én is izgulok... igaz nem a szüléstől, hanem hogy utána mit kezdek 2 gyerekkel:) egy picivel és egy kicsivel:D:D

2012. dec. 10. 06:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Simán érkezhet neked is a fa alá . :)) Ez nekünk a legszebb karácsonyi ajándék !
2012. dec. 10. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!