Érezném, ha baj van a babával? 14+5 hkm vagyok, de a következő UH csak február 14. -én lesz! Ha baj van észreveszem? Nem mocorog még, nincs ami megnyugtasson!
èn 14+6 vagyok és nekem is akkor lesz.
itt elvileg csak 3 Uh van az egész terhesség alatt, a többin csak a méhszájat nézik, meg labort.
Az megnyugtatna ha minden nap UH lenne?
4 hetente teljesen elég és a gyereknek sem tesz jót a sok UH.
Amúgy addigra már mocorogni is fog.
Sziasztok
Én is nagyon aggódtam ezen amikor ennyi idős voltam. A 16. hét elején már éreztem. Esténként feküdj hanyat és koncentrálj rá. Ha figyeled érezni fogod. Általában esténként aktívabbak a babók.
Nem kell már sokat várni, pár héten belül megmozdul majd. Ha pedig baj lenne, annak lennének tünetei is - vérzés, görcsök, ilyesmi. De biztosan nem lesz semmi baj, és eleinte a mozgást sem fogod minden nap érezni, mert olyankor még annyira pici a baba, hogy fordulhat úgy, hogy nem érzed, ha rugdos.
Én most 36 hetes vagyok, és a 16. héten kezdtem el érezni a babámat - de mint írtam, pár hétig még nem minden nap. Eleinte én is aggódtam, de a védőnő megnyugtatott, hogy ez így normális.
Szóval a lényeg: ne aggodalmaskodj fölöslegesen, próbálj nyugodt maradni, az a legjobb a babádnak és neked is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!