Vetélés/koraszülésnél terhességi kor vagy a magzat súlyán függ, hogy megpróbálják-e megmenteni?
Ha pl 22 hetesen indul meg a szülés, akkor megsem próbálják megmenteni?
Vagy ez hogy megy?
Szerintem az a baj, hogy nem pihensz. Értem, hogy 2 meglévő gyerek mellett nehéz, de a 3. pici érdekében muszáj lenne. Tudom, miről beszélsz, nekem is 3 gyerekem van.
Próbálj segítséget kérni, férjed, nagyszülők, barátnő, testvér, vagy bárki, aki mozgósítható. A keményedések ellen lehet szedni a magnéziumot és kell is, de önmagában nem elég! A legfontosabb a pihenés, kimélő életmód, sok fekvés, no stessz, nyugalom lenne. Ha otthon nem tudjátok megoldani, az lehet a vége, hogy befektetnek a kórházba, szerintem annál azért sokkal jobb inkább otthon maradni és ott megoldani a nyugit.
Sajna teljesen egyedül vagyok. A párom segít, de sokat dolgozik. Most pl. ő ment el a nagyobbikért az oviba.
Muszáj takarítanom meg mindent, mert nem szeretnék elkoszosodni.
Ja, és én is kicsi gyerekek mellett csináltam végig többször is, emelgettem, fürdettem, elláttam őket, ez belefér! Most 5 kicsi gyereket kell ellátnom terhesen. :-)
Utolsó voltam megint.
Gratulálok nektek:) 5 gyerek azért nem semmi, hogy bírod?
Igen, eszembe jutott a bor nekem is, csak az a gond, hogy semmiféle alkoholt nem tudok inni, mert valamiért kihányom 5 perc után. Nem szeretem. Egyedül a pálinka szokott lecsúszni hányás nélkül, de az meg szerintem túl erős lenne és nincs is itthon. A párom söréből szoktam 2-3 kortyot inni havi 1x kb. csak amennyi jól esik.
Egyébként mostmár biztos vagyok bent, hogy a szextől voltak a keményedések, mert ma még csak 1x volt. Elmúlt hál isten:)
Szóval én a 36. hétig nem szexelek többet, a biztonság érdekében:)
Aranyos vagy, köszi! Úgy gondolom, jól bírom (ezért is vállaltuk be)! :-) Persze azért nálam is van, hogy elszakad a cérna... Csak azért írtam le, hogy bíztassalak, tudom, milyen kicsik mellett terhesnek lenni (főleg így az elején, mikor még rosszul is vagyok), és azt is tudom, hogy nem igazán lehet mellettük pihenni, de hidd el, nem lesz koraszülött a babád!
Üdv: a 6. babáját váró kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!