Első ultrahangon, megállapítható, h nem-e elhalt a magzat? Ilyenkor van mozgása?
Az első UH-on jobb esetben is csak szívhang látható.
Amíg nincs szívhang, tehát nagyon korai UH-nál, csak mondjuk petezsák, addig nem tudnak biztosat, én is így voltam, 5 hetesen voltam és nagyon beparáztam miatta. Mondta a doki, hogy korai még, 2 hét múlvára hívott vissza, akkor már volt szívhang is :)
Szóval attól függ, mikor van első UH...
Akkor szívhang már lehet, de ha még nincs, az sem jelenti, hogy baj van.
Gratulálok!
Így van, lehet hogy már van, lehet még nincs...szerintem még várj pár napot, nehogy beparáztasson...én ha visszapörgethetném, tuti nem mennék amíg 7 hetes nem vagyok, mert az a két hét nagyon rossz volt.... :(
3. voltam
Én mensi szerint 6+5 hetesen mentem, már szívhangra számítottam, ehelyett csak üres petezsákot látott a doki. De mondta, hogy nyugodjak meg, csak valószínűleg később fogant, ezért nem látunk semmit. Így is nagy csalódás volt. Viszont legközelebb (9 hetesen) már egy majdnem 2 cm-s, izgő-mozgó apróságot láthattam! :-)
Én még várnék kicsit a helyedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!