8mm-es petezsák, magzat még sehol. Hány hetes terhes lehetek?
tényleg olyan 5 hetesnek felel meg...de annak is a legeleje!
biztos később fogant a baba!!
Szia tényleg nem lehetsz 6 hetes..6 hetesen 18 mm volt a pzsák.Benne élő embrió és vert a kicsi szive...
Biztos fiatalabb a terhességet később fogant mint félidő... [link]
5 hetesnek irja a mensid szerint.
Nekem amikor utolsó mensi szerint 5 hét 6 napos voltam, akkor volt 8 mm a petezsák. 1 hét múlva 5mm-es embrió, szívhang még sehol, újabb 1 hét múlva 11 mm-es embrió szívhanggal. Tegnap már 11 hetes volt és 4,5 cm.
Egyébként ha szerdán volt 5-6 mm a petezsák és ma már 8 mm, az tökéletes, mert naponta 1 mm-t kéne nőnie. :)
Szerintem is, kb. az 5. héten járhatsz, annak is az első felében. Nekem 6 hetesen és 2 naposan 7mm-es embriót láttak, életjelenséget nem, 18 mm-es petezsákkal. Tegnap, 7 hetesen, 1 naposan 14 mm-es a picike, életjelenséggel.
Szerintem, nem kell aggódnod, mert lehet, hogy késői volt a megtermékenyülés. A sperma egy hétig is életképes lehet! Szóval az 5 hét tökéletesen belefér. :) Jövő héten jó eséllyel akár már láthatod a picit!
Sziasztok.én is hasonló cipőbe járok. november 15.én volt a mensim első napja szóval 7 hetesnek kellene lennem de 5 hetes vagyok 11mm a petezsák de még nem látott a doki semmit benne.hasi Uh csinált.
elvagyok keseredve 2 hét múlva kell vissza mennem.szerintetek van remény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!