8mm-es petezsák, magzat még sehol. Hány hetes terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Szerdán voltam orvosnál amikor 5-6mm volt a petezsák ma 8mm. Azt mondta az orvos nagyon korai a terhességem (4-5hetes)1 hét múlva menjek vissza. November 20. volt utoljára a menstruációm, átlagosan 35 naposak a ciklusaim. Akkor hány hetes vagyok ha már dec. 23-án halvány pozitívat mutatott a teszt? Mert ha az utolsó menzesztől számolom akkor már 6 hetes vagyok.2013. jan. 4. 11:30
11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak:
Szerintem akkor neked is valószínű a ciklus végén volt peteérésed, és akkor normális hogy még nem látszik a magzat, 2 hét múlva már biztosan látni fogod! Én is reménykedek benne h pénteken végre már látszani fog, valószínű tényleg túl korán mentem orvoshoz. Drukkolok Neked is hogy előbújjon a pici :)
2013. jan. 7. 15:34
12/12 anonim válasza:
Nekem is novemberben volt az utolsó menstruációm, jelenleg nekem a doki azt mondja, hogy 17mm 5hét 4napos, de a petezsákban nem lát életjelet se szívhangot. Megkaptam a beutalót missed ab.-ra, mert a doki szerint elhalt terhesség. Ő azt mondta nekem, hogy 12 hetesnek kéne lennem. Nem értem a számolását, most mi is tanácstalanok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!