Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csütörtökön sajnos missed ab...

Csütörtökön sajnos missed ab műtétem lesz, mert a magzat 6 hetesen elhalt és felszívódott, csak a petezsák maradt. Mit fognak csinálni?

Figyelt kérdés
Hogyan történik a műtét,ha már szültem?Fájni fog?Meddig kell korházban maradnom?
2009. ápr. 27. 17:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt találsz pár választ:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Sajnálom... :-(

2009. ápr. 27. 17:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom.Engem altattak, és kb.20 perces lehet a beavatkozás.Mikor felkeltem nem voltak fájdalmaim, utána sem, csak lelkileg volt nagyon rossz.Kitartást.
2009. ápr. 27. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja és az azt követő nap után engedtek haza.Előző voltam.
2009. ápr. 27. 17:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom! :(

Ne izgulj, nagyon empatikusak ilyen esetben az ott dolgozók. A műtét gyors lesz, altatásban történik (teljes kábításban) és egyáltalán nem fog fájni. Utána sem. Én 9 napig véreztem még, de ez mindenkinél máshogy van.

Este mentem be, még akkor meg is csinálták és csak ott aludtam, másnap reggel már jöhettem is haza.

2009. ápr. 27. 17:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!Próbálom túltenni magam rajta,bár nehéz:(
2009. ápr. 27. 17:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

elhiszem hogy nehéz, én még most is írtózom tőle, ha eszembe jut, pedig már négy hónapja történt. Nagyon sajnálom. Kitartást, minden ok lesz.

Én hétfő reggel mentem be, délelőtt megcsinálták, kedd délben mentem haza. Tágítót nem kaptam, de van, ahol tesznek fel előtte. Altatásban történik. Vigyázz, én itt baltáztam el! Ébredés után ne nagyon egyél még gyümit is csak nagyon keveset, mert az altató hatása miatt kihányhatod. Ugyancsak az altató miatt émelyeghetsz, hányingered lehet. Amúgy, és előtte napokig sírtam, de a műtét után annyira elkábultam, hogy szokatlanul nyugodt voltam. Mikor hazajöttem a korházból, akkor tört el megint a mécses.

2009. ápr. 27. 20:12
 7/8 A kérdező kommentje:

Sajnálom hogy veletek is ez történt:(

Most már értek sok mindent,könnyebb lesz felkészülnöm és köszönöm a bíztatást,tanácsokat!Próbálom úgy felfogni hogy lehet betegen született volna,így kellett lennie,persze attól még torokszorító érzés:(

2009. ápr. 27. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

En is igy jartam egy evvel ezelott,nekem adtak tagitot,azzal vartak 2 orat majd medtortent a mutet, es mar estere haza is mehettem.Igaz az hogy ne egyel igyal mutet utan mert rosszul leszel,de reggel sem szabad mert vert fognak venni,ehgyomorral menj.Kicsit faj ez az egesz de a lelki resze az ami borzaszto!

Kitartas!

2009. ápr. 27. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!