9. hétben vagyok, első terhességem. Orvosom úgy véli kettő magzat fejlődött, de talán az egyik felszívódott. Másikat élesen látja szívhanggal. Nem görcsöltem, de egyik nap nagyon apró vér jelent meg. Akkor mehetett el?
Figyelt kérdés
Két ünnep között voltam dokinál, akkor állapította meg a terhességemet. Azt mondta az orvos, hogy olyan mintha ketten lettek volna, mert a bal oldalon élesen látja a magzatot,de valamit lát a jobb oldalon is. Kérdezte, hogy szedtem-e gyógyszert. És sajna szedtem, mert 17.-én influenzás lettem és Maripen extrát írt fel a dokim. Lehet hogy felszívódott az egyik?2007. dec. 31. 14:30
1/2 anonim válasza:
Meglehet. Viszont attól a másik baba szépen kifejlődhet és megszülethet. Nekem van ismerősöm, aki így szült, az egyik baba még az első hetekben felszívódott. A kisfia azóta iskolás, teljesen egészséges, ari gyerek.
2/2 anonim válasza:
Férjem és bátyja is így született, hogy anyukájuknak két méhlepénye volt, tehát mindkét terhességnél volt egy másik baba is, aki nem született meg. De mindketten jól vannak, egészségesek és túl vannak a 3. X-en.-)
Ne félj, vigyázz az élő magzatodra:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!