Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első terhességnél mikortól...

Első terhességnél mikortól lehet érezni a magzat mozgását?

Figyelt kérdés
Létezik, hogy 15 hetesen már azt éreztem? Mintha valami 5-ször egymás után lüktetett, motoszkált volna a szeméremcsontom felett. De úgy tudom, hogy különösen az első terhességnél csak később, kb. 20 hetesen szokták érezni a baba mozgását. Nektek mi a tapasztalatotok?
2009. márc. 25. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
lehet. ált. a 18-24 héten kell legyen. a második babánál hamarabb érzeni.
2009. márc. 25. 15:30
 2/9 anonim ***** válasza:
én is éreztem már 15hetes körül, olyan volt mintha dobogott volna a szivem. szerintem már ö volt.
2009. márc. 25. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Az első babánál én is a 15. héttől éreztem.
2009. márc. 25. 15:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia én is az első babámat várom.

Én pontosan 15hetes 2napos voltam, mikor először éreztem a kis vibrálást. Egy órán belül kétszer is ugyanúgy, a másodiknál már tudtam, hogy a baba kopogtat.

Egy héttel később pedig már egyértelmű volt a bökdösés, persze csak gyengén.

Most meg már feljajdulok, ha bökdös :)

Minden jót: 28 hetes

2009. márc. 25. 15:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Első babás vagyok, én 17 hetesen éreztem először. Simán érezheted már 15 hetesen is! Figyelgesd a pocaklakód jelzéseit és egyre biztosabb leszel benne, hogy Ő az! :)
2009. márc. 25. 17:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Én 16hetesen éreztem.
2009. márc. 25. 17:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehetséges,én csak 19 hetesen éreztem elöször a mozgását.
2009. márc. 25. 17:22
 8/9 anonim ***** válasza:
szia! én 16 hetesen éreztem először határozottan h megrúgott, mert "hű miért mozognak a beleim, csak nem wcre kell mennem?" (gondoltam)aztán enyhén megnyomtam a köldököm alatt és megboxolt a kis drágaságom! azóta egyre többször és erősebben érzem, már többször is megbökött, mikor hozzáértem!
2009. márc. 25. 17:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Én holnap leszek 15 hetes és kb 1,5 hete érzem rendszeresen. Mikor 2 napja voltam védőnőnél kérdezte is, hogy érzem már? Mondtam, hogy hajajj! :-) Itt én is többször olvastam, hogy sokan csak kb 18 hetesen érezték először, de kiderült, hogy ez ennyi időden már teljesen normális.
2009. márc. 26. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!