Lehet egy magzat mérete 12 hetes terhességnél 13 hetesnek megfelelő?
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 15:10
1/8 anonim válasza:
Persze hogy lehet, örülj hogy picit nagyobb és nem picit kisebb:) A terhességi kor nekem minden uh-nál más volt, néhány papos eltérések:)
2/8 A kérdező kommentje:
De akkor miért mondják a dokik,h ekkor a legpontosabbak a mérések? Úgy tudom,ilyenkor plusz-mínusz 2-3 nap pontossággal megállapítható a pontos terhességi kor.
2009. aug. 11. 15:28
3/8 anonim válasza:
Na jó, csak kötözködsz? Örülj hogy nagyobb nem kisebb, 13 hetes a gyereked, ezentúl így számold
4/8 A kérdező kommentje:
dehogy kötekedek.főleg nem ilyen témában.komolyan érdekelt volna.köszönöm,h válaszoltál.nem is merek többet kérdezni.
2009. aug. 11. 16:04
5/8 anonim válasza:
nem véletlenül nem válaszoltak többen... nem megbántani akartalak, de ennél nagyobb bajod ne legyen sose, egyik műszer sem halál pontos, az én papíromra +-5days van írva a terhességi kor mellé! Minden jót!
6/8 anonim válasza:
Vagy az ok, hogy tényleg 13 hetes terhes vagy. Vagy tudod a peteérésed pontos idöpontját? Ha nem, akkor lehet, hogy egy héttel elöbb volt, mint gondolod. És akkor nem 12. hanem 13. hetes terhes vagy. Ez teljesen normális, nincs benne semmi különleges.
7/8 anonim válasza:
előzőnek: én is erre gondoltam először, de a 12.hét is a maximum, hiszen az előző mensitől számolják a dokik, nem? csak kisebb lehetne, hiszen egy héttel az uccsó menstruáció előtt nem lehetsz terhes... nem?
8/8 A kérdező kommentje:
peteérést nem tudni,a mensim teljesen rendszertelen,van,h ki is marad,de a fogantatás napja biztos,akkor jött haza párom külföldről.azt nem értem,hogy lehet 12 hetesen 75mm a CRL.Köszi a választ.
2009. aug. 12. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!