Mi lehet az oka, hogy megáll egy magzat fejlődése?
Figyelt kérdés
Párommal régóta próbálkoztunk babával, úgy tűnt végre sikerült. Két pozitív teszt után az orvos megállapította a terhességet. Volt szívverés is, az mondta 6+5 hetes vagyok. Iszonyú boldogok voltunk mindketten. Napokban egyik reggel arra ébredtem görcsöl a hasam és elkezdtem vérezni. Akkor voltam 10 hetes. Rögtön bementünk a kórházba, rendes uh-nál a doki azt mondta nem tudja miért de teljesen homályosan lát mindent, így csinált hüvelyi uh-t is, meg meg is vizsgált. Közölte hogy ez már csak volt terhesség, éppen most vetélek el. Azonnal műtöttek. Azt mondta az orvos, hogy hiába voltam 10 hetes, kb. 7. hétnél megállt a fejlődésben. Miért történt? Pedig már szívverés is volt. :( Tudom a 12. hétig még bármi történhet, de úgy bíztam benne. A doki azt mondta bármi okozhatja. De mi? El vagyunk keseredve :((2013. jan. 7. 07:50
1/4 anonim válasza:
Talán genetikai rendellenesség állt a háttérben. Nyugodj meg, amint letelt a meghatározzott idő, újra próbálkozhatsz! :-)
2/4 anonim válasza:
Nagyon hasonlóan jártam én is, nekem azt mondta a doki, természetes szelekció, ha valami genetikai rendellenessége van a babának, akkor a természet szelektál. Én amiatt nyugodtam meg, hogy inkább ez legyen, mint beteg legyen a baba. Nem érdemes a miérteket keresni, mert nincs rá válasz, de tényleg rengeteg oka lehet. Nyugodtan sírd ki magad amikor csak úgy érzed, kicsit foglald le a gondolataidat és kezdj el készülni a következőre, nekem segített, újra sportoltam igyekeztem pozitív gondolatokkal feltöltődni, most már újra próbálkozunk.
3/4 anonim válasza:
A bármi azt jelenti, hogy bármi. Nem tudja senki. :(
4/4 anonim válasza:
Ugyanígy jártam, júliusban volt a missedem, mot 10 hetes vagyok, múlthéten voltam UH-n, 9+3 naposan, s minden rendben. Nekem is 7-8 héten halt el múltkor. Reméljük minden renben lesz már, csak azért írtam, hogy lásd egyből tud jönni a következő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!