Vetélés/koraszülésnél terhességi kor vagy a magzat súlyán függ, hogy megpróbálják-e megmenteni?
Ha pl 22 hetesen indul meg a szülés, akkor megsem próbálják megmenteni?
Vagy ez hogy megy?
Szia!
Elso babammal voltam terhes, es a 21. hettol emenyedtem. 22 hetesen korhazba kerultem sok kemenyedes miatt, de mivel zarva volt a mehszaj es a baba is jol volt, igy hazangedtek:) napi 2000 mg magneziumot szedtem, magnerotot. Vegyel te is a gyogyszertarban. Napi 2 db-t nyugodtan szedj. De akar harmat is, ha nem jobb tole.
Utana s voltak kemenyedeseim, de megszoktam, tovabbra s zart volt a mehszajam, ugyhogy gondoltam en ilyen vagyok:)
A kislanyom 39+3 hetesen szuletett, 3100 grammal:)
Holnap 3 hetes lesz:)
Ne aggodj, minden rendben lesz! Vegyel magnerotot, csodat tesz:)
Gratulálok a babádhoz:)
Igen, magnerotot szedek, ma már 5-öt vettem be.
Előre félek, lassan fürdetnem kell a gyerekeket:/ a picit meg muszáj emelgetnem, mert nem tud kiszállni a kádból.
Kedves kérdező, ahogy olvaslak, mintha saját magamat olvasnám...
Nekem is úgy 23-24 hét felé kezdődött el a keményedés, úgy hogy kórházban is feküdtem magnézium infúziót kaptam rengeteget.
Semmivel nem lett jobb! Most 31 hetes vagyok, ugyanúgy rengeteget keményedik a hasam, eddig zárva volt a méhszáj, remélem azóta is így maradt, baba fejlődik rendesen.
Magnerotból nekem a dokim azt mondta 3X2, sőt akikkel együtt voltam a kórházban mindenki így szedte! Egyébként még 3X3-at is be lehet venni!
Remélem kitartasz a végégéig, bár én is itt tartanák már:)
Második terhességemnél rálógott a lepény a méhszájra, én is 3x3 magnerotot szedtem akkor. De most valahogy nem hat rendesen, vagy nem is tudom.
Köszönöm neked, hidd el én sem érzek a 3X2-től semmi javulást. pedig milyen sokan írják, hogy a magnézium segít... hát nekem nem!
Amikor kórházba kerültem 25 hetes voltam, a szobatársam 31. Mindig azt hajtogattam neki, hogy bárcsak már én is ott tartanék...és látod, ha lassan is de csak eljött, most én is pont 31 hetes vagyok...
Neked is el fog jönni!!!
Köszönöm kedves vagy:)
És te hol szoktál ennek utána nézni, hogy mikor mennyi esélye van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!