Kismamik! Bent lesz a szülésnél férjetek, párotok?
Ha igen akkor ,,önszántából" vagy inkább a TE kérésedre, ha nem akkor mi volt a ,,kifogás" :D !
29 hkm :D
Velem nem lesz bent. Nem bírná, így nem is eröltetem.
Gyerektelen kölykökkel és hímsoviniszta vén f@szokkal van körülvéve, így ördögtől valónak tartaná, hogy egy FÉRFI bent legyen szülésnél.
Még az uh-ra sem hajlandó bejönni velem. Már mindent megpróbáltam. Kapott képet is a kicsiről. Amúgy segítőkész lenne
Nálunk eddig ez aranyosan alakul. :)
Mikor még nem voltam terhes, azt mondta nem jönne be, nem bírná.
Az első pár hétben, mondta h bejön, de a tólóknál kimegy, vagy ha rosszul lesz előbb.
Ezután sokan mondták neki h ne jöjjön be nem fogja bírni, na azóta a teljes szülésnél végig bent akar lenni, ha rosszul lesz ha nem :D
30 hkm
Férjem rám bízta a döntést,azt mondta,legyen úgy,ahogy én szeretném!
Én pedig majd ott és akkor eldöntöm. :)
38hkm
Nekem bent lesz,önszántából,mert így szeretné.
Első baba,tehát nagyon kiváncsi.Én is örülök neki,
hogy bent lesz velem.
Először ő sem akart bent lenni és én sem akartam hogy bent legyen.
Mostmár mind ketten azt szeretnénk hogy együtt csináljuk végig!
30 hkm
Először nem akart benn lenni. És én sem akartam hogy bejöjjön. Aztán ahogy telt az idő, szépen megváltoztattuk az álláspontunkat. Egyébként ő is vértől ájulós fajta, de komolyan.
Csak a szülés elején volt falfehér, pedig akkor még fájások sem voltak. Már biztos, hogy ha lehet, a 2. babánál is benn lesz. Elvégre együtt csináltuk, miért ne lehetnénk együtt akkor is, mikor a világra jön? :)
Szia!
Az én férjem bent volt a szülésnél. Én kértem meg, hogy legalább próbálja meg, ha nem bírja, nyugodtan kimehet! Bírta! Sőt, saját bevallása szerint mindennél nagyobb élmény volt számára a kislányunk születése!
Minden esetre, beszéljétek meg, Ő hogy érzi, mit tud elviselni. Ha csak az "elején" van benn és fogja a kezed, az is nagy segítség! :D
Minden jót Nektek!
28 hónapos nagylány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!