Most akkor hány hetes vagyok (orvos, vagy a naptár az igaz)?
A menstruációm november 24-én volt meg utoljára. Ha eszerint számolom, akkor 6+2 napos vagyok. Az orvos pedig azt írta a papíromra, hogy 5+2 hetes. Akkor most melyik?
Az ultrahangon (hasit csinált) 14,8 mm petezsákot látott, de mást nem mondott. Olyan felületes volt, nem is értem, jah és 8 000 Ft-ot fizettem a vizsgálatért rákszűréssel együtt. Segítene valaki, kérem!?
hát szerintem ez 5 hetes terhességnek felel meg, betöltött 6 hét után általában már szívhang is van, szóval valószínű később fogant a babád...
ha nem volt szimpi a doki keress mást inkább!!!!
ÚGY TŰNIK AKI LEPONTOZOTT NEM JÁRT MÁR TÖBB MAGÁNDOKINÁL...IGENIS K OLCSÓ VOLT !!!
ELŐSZÖR NÉZZ UTÁNA MIELŐTT ÉSZ NÉLKÜL NYOMKODOD A KEZEKET TE NAGYOKOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leírom a sajátomat, hátha tudsz viszonyítani:
utolsó menstruáció: október 26. Tegnap voltam uh-on, 12 mm-es petezsák, benne 2 mm-es embriócsomó. A dokim szerint a terhességnek semmi köze a menstruációmhoz és nagyon örüljek a babának,mert ez a baba jönni akar! Ezt tudom neked én is mondani: örülj, biztosan később fogant, mint nekem is. Az orvos a méret alapján írja, hogy hány hetes vagy. Azt vedd figyelembe és keress egy lelkiismeretesebb orvost. (mondom én könnyen innen:))
ÖRÜLJ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!