Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor hány hetes vagyok...

Most akkor hány hetes vagyok (orvos, vagy a naptár az igaz)?

Figyelt kérdés

A menstruációm november 24-én volt meg utoljára. Ha eszerint számolom, akkor 6+2 napos vagyok. Az orvos pedig azt írta a papíromra, hogy 5+2 hetes. Akkor most melyik?

Az ultrahangon (hasit csinált) 14,8 mm petezsákot látott, de mást nem mondott. Olyan felületes volt, nem is értem, jah és 8 000 Ft-ot fizettem a vizsgálatért rákszűréssel együtt. Segítene valaki, kérem!?

2013. jan. 7. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:

hát szerintem ez 5 hetes terhességnek felel meg, betöltött 6 hét után általában már szívhang is van, szóval valószínű később fogant a babád...

ha nem volt szimpi a doki keress mást inkább!!!!

2013. jan. 7. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
amúgy amit fizettél az tök olcsó volt ha rákszűrés is benne volt :)
2013. jan. 7. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:
a naptár szerint csak akkor lehet pontosan tudni ha pont 14.napon van peteérésed de ez nagyon ritka,az ultrahanggal megállapitott dátum a valos
2013. jan. 7. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Hiába tudod pontosan, hogy mikor voltatok együtt, a megtermékenyülés már a petesejt és a spermium dolga, abba ti már nem szólhattok bele. Azt már ők tudják csak pontosan, hogy mikor volt. Egyébként az elején, 5 hetesen nekem sem mondott sok mindent az orvos, egyszerű, mert akkor még nincs mit mondani. Vigyázz magadra, ne stresszelj, pihenj ha kell, aludja ha kell, egyél ha kell. Persze én is elégedetlen voltam az elején, mert minden érdekelt volna, de inkább pihenj kicsit az agyalás helyett, a baba majd fejlődik szépen és meglásd legközelebb többet látsz majd és a doki is többet tud majd mondani!
2013. jan. 7. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:

ÚGY TŰNIK AKI LEPONTOZOTT NEM JÁRT MÁR TÖBB MAGÁNDOKINÁL...IGENIS K OLCSÓ VOLT !!!

ELŐSZÖR NÉZZ UTÁNA MIELŐTT ÉSZ NÉLKÜL NYOMKODOD A KEZEKET TE NAGYOKOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. jan. 8. 08:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem én voltam Kedves utolsó! Köszönöm a válaszod, és a többiekét is!
2013. jan. 8. 08:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Leírom a sajátomat, hátha tudsz viszonyítani:

utolsó menstruáció: október 26. Tegnap voltam uh-on, 12 mm-es petezsák, benne 2 mm-es embriócsomó. A dokim szerint a terhességnek semmi köze a menstruációmhoz és nagyon örüljek a babának,mert ez a baba jönni akar! Ezt tudom neked én is mondani: örülj, biztosan később fogant, mint nekem is. Az orvos a méret alapján írja, hogy hány hetes vagy. Azt vedd figyelembe és keress egy lelkiismeretesebb orvost. (mondom én könnyen innen:))

ÖRÜLJ!!

2013. jan. 8. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!