Nektek mi volt a legelképesztőbb dolog amit mondott a védőnőtök?
Nekem két dolog verte ki a boztosítékot.
1.Amikor még nem nagyon akarunk második babát akkor azt mondta a védőnő h de hát kell mert mi van ha a meglévővel történik valami?Oké akár lehet is benne vmi de akkor is h mondhat ilyet?
2.Most ikreket várok így egy csapásra 3 gyerekünk lesz.Azt mondta nekem h ha már úgy is császár lesz akkor kezdjem el intézni a papírokat az elkötéshez.Hát hirtelen köpni-nyelni nem tudtam.Az oké h nem akarok több gyereket de én soha nem tudnék egy ilyen végleges dolgot csinálni.Sajnos soha nem lehet tudni mit hoz az élet.Fel sem merül bennem h ilyet csináljak.

Most komolyan azért lettem lepontozva ennyire hogy nem hiszem el hogy a védőnő SÓSAVAT akart itatni a gyerekkel??? Mert akkor le lehet teljesen NULLÁRA pontozni!!! Gyerekkoromban anyukám jól a fejembe rágta hogy sósavhoz nem nyúlunk!!!:)
Még ha így is történt a kedves anyuka csak úgy szó nélkül hagyta? Én minimum szóltam volna a főnökének,vagy bárkinek!!!
De ha tényleg van olyan betegség amit sósavval gyógyítanak,én kérek elnézést mert az életben nem hallottam ilyenről!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!