Máv (Honvéd) kórházról mesélne valaki? Hogy működik ott a dolog, látogatók bejöhetnek e a kórterembe? Stb
Én ugyancsak ott fogok, majd június elején, közepén. Csak hallomásból és fórumokból tudom, amit tudok, így biztos hiányos és talán nem is a legpontosabb, de több a semminél. Amúgy van szülőszoba látogatás ahol előadást hallgathatsz, majd körbevezetnek és kérdezhetsz mindent. Minden hónap 2., 3. szerdáján van, első alkalommal 18:00-kor, második alkalommal meg 14:00-kor.
Amit eddig hallottam róla, hogy szülésznőt fogadni nem lehet. A szobák 3 ágyasak, bent van wc, mosdó és talán légkondis?! Két "bejárata" van a szobáknak, egy a babás folyosóra nyílik, egy a látogatók felé. Látogató a szobába tudtommal nem mehet. Sőt, enni sem lehet a szobákba, külön étkező van. A babák az anyukákkal vannak. A csecsemősök szívesen segítenek, ha gond van, vissza is viheted hozzájuk a babát egy kicsit, csak kérni, szólni kell nekik. Hazamenetelhez kell ruhát vinni a babának, többit ott adják, textil pelust is kapnak a fejük alá. Nem baj, ha viszel a babának plusz egy takarót, mert egyet adnak, de az egyikkel betakarod, a másikkal meg a hátát támasztod meg, mert oldalt kell fektetni a babát. Elvileg, ha minden rendben van, 3 nap után haza lehet menni. Arról két infót is hallottam, hogy adják a pelust, popsitörlőt, illetve azt is, hogy csak azt nem és vigyünk. Előbbi esetben a köldökvédős newborn pelust adják, popsitörlőt, meg krémet cicire, ha kellene és mindent. A fürdetésen kívül elvileg mindent megmutatnak, segítenek, csak nyisd ki a szád! :)
Azt hiszem, eddig ennyit tudtam meg...
Persze ha van aki jobban, vagy többet tud, én is várom a hozzászólást!
Kedves első és kérdező, mikorra vagytok kiírva?
Én júniusra vagyok kiírva, nincs fogadott orvosom, 11. hétben vagyok. Pénteken megyek az újpesti sztk-ba a 12. heti UH-ra. Nem tudom, hogy onnan tovább küldenek-e bárhova, remélem, nem lesz indokolt. 4D-t és vele együtt vérvételes szűrést down-ra és egyéb bajokra karácsony utáni napokra tervezem.
Mindenkinek sok egészséget és boldog babavárást!
Szia Kérdező! Engem is minden érdekelne, ami csak szóba jöhet! Én júniusra vagyok kiírva, az ÁEK szakrendelőjébe meg először február 6-án megyek, mert ott rendel az új orvosom akivel még csak nem is találkoztam :)
Pl. ha jártál oda is, meg tudod mondani, hogy a szakrendelőkben is van uh, vagy az csak a MÁV épületében csinálják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!