Nektek mi volt a legelképesztőbb dolog amit mondott a védőnőtök?
Nekem két dolog verte ki a boztosítékot.
1.Amikor még nem nagyon akarunk második babát akkor azt mondta a védőnő h de hát kell mert mi van ha a meglévővel történik valami?Oké akár lehet is benne vmi de akkor is h mondhat ilyet?
2.Most ikreket várok így egy csapásra 3 gyerekünk lesz.Azt mondta nekem h ha már úgy is császár lesz akkor kezdjem el intézni a papírokat az elkötéshez.Hát hirtelen köpni-nyelni nem tudtam.Az oké h nem akarok több gyereket de én soha nem tudnék egy ilyen végleges dolgot csinálni.Sajnos soha nem lehet tudni mit hoz az élet.Fel sem merül bennem h ilyet csináljak.

Nekem az volt a teteje, mikor kijelentette, hogy HAVONTA fél kg hízást ENGEDÉLYEZ!
Oké, volt némi túlsúlyom, de nem annyi, hogy így kijelentse, hogy márpedig én nem hízhatok.
Vicces, hogy végigzabáltam a terhességem, mégis összesen 7 kg jött fel, 1kg-al kevesebb voltam szülés után, mint előtte.
Nyár volt, azt is megtiltotta, hogy dinnyét egyek, mert sok benne a cukor, pedig a terheléses vérvételem tökéletes lett (még szép, hogy két pofára zabáltam a görögdinnyét :D).
Az sem tetszett benne, hogy nem javasolt, hanem utasított dolgokat.
Pl. nem alhatunk 1 ágyban a babával és még az elején kijelentette, hogy a vége felé eljön és leellenőrzi, mit vettünk a babának.

Nekem a terhesség elején mondott az akkori védőnőm dolgokat. Azóta már elköltöztünk. :)
Először is elmondta, hogy a terhesség folyamán nőni fog a pocakom és nem fogom tudni majd felvenni a régi ruháimat. Köpni nyelni nem tudtam, nem tudom honnan gonodlta, hogy nem tudom mivel jár egy terhesség.
Ezek után meg azt kezdte el mondani, hogy kerüljem az olyan járműveket melyek ráznak. Tehát ne üljek vonatra se buszra, mert ugye ettől még akár el is vetélhetek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!