Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek mi volt a legelképesztő...

Nektek mi volt a legelképesztőbb dolog amit mondott a védőnőtök?

Figyelt kérdés

Nekem két dolog verte ki a boztosítékot.

1.Amikor még nem nagyon akarunk második babát akkor azt mondta a védőnő h de hát kell mert mi van ha a meglévővel történik valami?Oké akár lehet is benne vmi de akkor is h mondhat ilyet?

2.Most ikreket várok így egy csapásra 3 gyerekünk lesz.Azt mondta nekem h ha már úgy is császár lesz akkor kezdjem el intézni a papírokat az elkötéshez.Hát hirtelen köpni-nyelni nem tudtam.Az oké h nem akarok több gyereket de én soha nem tudnék egy ilyen végleges dolgot csinálni.Sajnos soha nem lehet tudni mit hoz az élet.Fel sem merül bennem h ilyet csináljak.

2013. jan. 7. 17:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig ezoterikus hulyesegekkel jon, hipnotikus szules meg ilyesmi. Meg, hogy merjuk be az agyakat, nehogy valami rossz vonalon legyen es emiatt ne tudjon aludni a baba.. Osszessegeben semmi konkretat nem csinal csak hulyesegekrol beszel. A terhessegem alatt egyszer se nezett szivhangot vagy vizeletet, pedig ugy olvastam itt hogy az alap lenne..
2013. jan. 7. 18:33
 12/23 anonim ***** válasza:
85%

Nekem az volt a teteje, mikor kijelentette, hogy HAVONTA fél kg hízást ENGEDÉLYEZ!

Oké, volt némi túlsúlyom, de nem annyi, hogy így kijelentse, hogy márpedig én nem hízhatok.

Vicces, hogy végigzabáltam a terhességem, mégis összesen 7 kg jött fel, 1kg-al kevesebb voltam szülés után, mint előtte.

Nyár volt, azt is megtiltotta, hogy dinnyét egyek, mert sok benne a cukor, pedig a terheléses vérvételem tökéletes lett (még szép, hogy két pofára zabáltam a görögdinnyét :D).

Az sem tetszett benne, hogy nem javasolt, hanem utasított dolgokat.

Pl. nem alhatunk 1 ágyban a babával és még az elején kijelentette, hogy a vége felé eljön és leellenőrzi, mit vettünk a babának.

2013. jan. 7. 18:53
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a terhesség elején mondott az akkori védőnőm dolgokat. Azóta már elköltöztünk. :)

Először is elmondta, hogy a terhesség folyamán nőni fog a pocakom és nem fogom tudni majd felvenni a régi ruháimat. Köpni nyelni nem tudtam, nem tudom honnan gonodlta, hogy nem tudom mivel jár egy terhesség.

Ezek után meg azt kezdte el mondani, hogy kerüljem az olyan járműveket melyek ráznak. Tehát ne üljek vonatra se buszra, mert ugye ettől még akár el is vetélhetek.

2013. jan. 7. 18:58
 14/23 anonim ***** válasza:
85%
De jó hogy nem csak nekem ilyen a védőnőm:-) 1. Valamit félre olvasott a papíromon amiből közölte nem fogom tudni kihordani a babát! Nőgyógyászom konkrétan lehülyézte! 2. Minden áron 2013.02.29én akarta hogy szüljek de nincs olyan nap ebben az évben de nem érti meg:-) 3. Akár mikor megyek mindig más a szülés időpontja! Most vittem hozzá a 32hetes ultrahangot és pár mmrel kisebb valamilye ismét más időpontot adott eddig február 26az a menstruációm szerinti illetve orvos szerinti de már voltam február 28. Ma már március 1!(de mondom hónapokig küzdöttem hogy nem tudok február 29én szülni) eléggé vicces:-)
2013. jan. 7. 20:01
 15/23 anonim ***** válasza:
80%
valaki meg tudná magyarázni, mi a fene ""nem hasznos"" ezekben a válaszokban,hogy le kell pontozni????? Röhej... némelyik védőnő tényleg "TUD" :-D
2013. jan. 7. 20:08
 16/23 anonim ***** válasza:
83%
Kedves utolsó jót nevettem :D küzdened kellett h nem tudsz febr.29-én szülni :D ez jóó :D hát no de ő akkorra számolta és te mégsem vagy képes akkor szülni...nemh szégyellnéd magadat :D :D :D :D
2013. jan. 7. 20:09
 17/23 anonim ***** válasza:
83%
Én se tudom miért pontozgatnak le elég érdekes. Nem te tanácsoltad vagy akartad ezeket a dolgokat csak elmeséled milyen védőnők vannak...biztos az IQ-s védőnők pontozgatnak le akik ezeket a tanácsokat adták :D :D :D
2013. jan. 7. 20:11
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem a 3. babánál 3 védőnőm volt. Aki a legtovább húzta egy nagyon aranyos, kedves, nagy dumás nőci volt. Ő is mondott furcsákat (pl. 3 terhesgondozás csak abból állt, hogy elmondta, hogyan kell szoptatni, még egyszer megjegyezném, 3. baba volt :D). De egy nagyon jó húzása volt, és ha véletlenül olvassa és magára ismer, hát imádom, szeretem, és hiányzik is nekünk, visszasírjuk, mert törődött velünk; szóval, fiókvezető voltam egy vidéki kis pénzintézetnél, és eljött a munkahelyemre munkaidőben környezettanulmányra illetve terhestanácsadásra. Hát, először meghökkentem egy picit :D De komolyan, ezer puszi neki, azóta sincs ilyen jó védőnőnk, van jó, de ilyen,mint Ő nem lesz több!
2013. jan. 7. 20:22
 19/23 anonim ***** válasza:
Ikerterhes voltam, és a védőnő szerint heti 3 nap KIZÁRÓLAG csak almát egyek, mert akkor nem lesz magas a vércukrom. Egyébként sem volt az.
2013. jan. 7. 20:25
 20/23 anonim ***** válasza:
25%
Az azért elég nehezen hihető hogy valaki annyira hülye legyen hogy szándékosan sósavat akarjon itatni a gyerekkel!!!
2013. jan. 7. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!