Nektek mi volt a legelképesztőbb dolog amit mondott a védőnőtök?
Nekem két dolog verte ki a boztosítékot.
1.Amikor még nem nagyon akarunk második babát akkor azt mondta a védőnő h de hát kell mert mi van ha a meglévővel történik valami?Oké akár lehet is benne vmi de akkor is h mondhat ilyet?
2.Most ikreket várok így egy csapásra 3 gyerekünk lesz.Azt mondta nekem h ha már úgy is császár lesz akkor kezdjem el intézni a papírokat az elkötéshez.Hát hirtelen köpni-nyelni nem tudtam.Az oké h nem akarok több gyereket de én soha nem tudnék egy ilyen végleges dolgot csinálni.Sajnos soha nem lehet tudni mit hoz az élet.Fel sem merül bennem h ilyet csináljak.

igazi kretén a védőnőd :DDD...szegény....
az enyém (a mostani) egy álom :) tündéri és segítőkész....
a régi nekem is elég beteg volt,minden apró hülyeségbe bele kötött...már pontosan nem emlékszem mik voltak....

Tegnap olvastam itt egy régi kérdést abban az volt, hogy meddig kell még forralni a fürdővizet a babának, egy 2 hónapos Anyuka.
Na ezt is tuti védőnő találta ki.

Olvastam itt már pár elég érdekes dolgot..:D
Nekem is szerencsére normális a védőnőm! :)

Az én védőnőm mindig akkor állított be, amikor egy óra bömbölés után végre elaludt! Meg volt sértődve, amikor nem voltam hajlandó felkelteni a kedvéért. (meg akarta nézni)
A másik húzása az volt amikor már a második gyereknél el akarta nekem magyarázni, hogy hogyan kell kamillateát főzni! Hát ezen kínomban csak röhögni tudtam...

Nálunk épp építkezés volt amikor terhes voltam és megjegyezte, hogy ugye az udvart rendberakjuk mire jön a baba (tégla, homok, sóder, törmelék,nem szemét )
Mondtam, igen, itt a lapát tessék beállni segíteni mert nekem nagy pocakkal lassan halad :D

1: ne egyek sokat, mert nagy lesz a baba...
2:nagy lett a baba, ne egyek sokat, mert nem tudok lefogyni..holott szoptattam még 15 hónaposan is és nem vagyok kövér "fajta", összesen 7-8 kilót híztam..
3:ne adjak a babának csak 4-5 óránként enni, mert KÖVÉR..
4:ha már VÉGRE nem szoptatok, adjak neki zsírszegény tejport, attól nem fog hízni..
5:túl magas a korához képest! ..
6:túl KÖVÉR a korához képest! .. (13 kiló egy évesen és 85 centi)
7:szép neve van, nem baj, hogy régies, kezd újra divatba jönni úgyis... (Tamás a neve)
8:a megereszkedett melleimet "tartsam fent" push up-os melltartóval!!!!!!!!
sorolhatnám..... most már jót nevetek rajta, de akkor néha a pofám leszakadt a beszólásain! :-D

Nekem érdekesen kezdődött. Amikor elkezdtem hozzá járni egy szóval sem mondta h terhes. Aztán pár hónap múlva mikor mennem kellett más volt. Gondoltam helyettesít vmiért. Erre a legközelebbi alkalommal is ugyanez a nő volt és bellibbent nagy pocakkal az előző védőnő. Na abból már sejtettem vmit. De amikor bementem akkor se mondott semmit az új. Úgy kérdeztem rá h már most ő lesz? Erre nagy természetesen rávágta h igen. De be se mutatkozott el nem mondott semmit. Csak lestem nagyokat rá 1 hónapra tudtam meg a nevét is amikor eljött látogatóba és a férjemnek bemutatkozott. Na onnan tudtuk meg a nevét is. Nekem ez kicsit furcsa volt. Hülyeségeket nem mond mert semmit se mond. Ha kérdezek is tőle vmit mindenre az a válasza ő nem tudja de majd utánajár. Persze amikor legközelebb találkozunk és rákérdezek akkor se tud semmit. Totál félvállról vesz mindent. Engem ez idegesít. MIndent úgy kell kikönyörögni h ugyan ideje volna ha ezt vagy azt a papírt ideadná vagy elmondaná h is van.
31hkm

ez nem velem hanem szüleimmel volt így az ő védőnőjük volt ilyen idióta: "Mi a kicsi vércsoportja?" elmondták anyuék h mi erre egyből az volt a következő kérdése :"honnan tudják?" mivel anyué is meg apué is egyforma ez is elég egyértelmű volt meg amúgy is mondták. Na erre azt felelte h "attól h mind a kettejük oRH- attól még a gyerek lehet AB-s. -.-'
A másik meg amikor a pici arcára a tejtől kijönnek azok a fehér pöttyök h azt DRASZTIKUSAN ki kell nyomogatni. És a legszörnyűbb az az volt amikor a gyerek köhögött vagy már nem is tudom mi volt a baj de azt mondta h SÓSAVAT kell vele itatni. Na az túltett mindenen!!!!!!!!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!