Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek mi volt a legelképesztő...

Nektek mi volt a legelképesztőbb dolog amit mondott a védőnőtök?

Figyelt kérdés

Nekem két dolog verte ki a boztosítékot.

1.Amikor még nem nagyon akarunk második babát akkor azt mondta a védőnő h de hát kell mert mi van ha a meglévővel történik valami?Oké akár lehet is benne vmi de akkor is h mondhat ilyet?

2.Most ikreket várok így egy csapásra 3 gyerekünk lesz.Azt mondta nekem h ha már úgy is császár lesz akkor kezdjem el intézni a papírokat az elkötéshez.Hát hirtelen köpni-nyelni nem tudtam.Az oké h nem akarok több gyereket de én soha nem tudnék egy ilyen végleges dolgot csinálni.Sajnos soha nem lehet tudni mit hoz az élet.Fel sem merül bennem h ilyet csináljak.

2013. jan. 7. 17:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

igazi kretén a védőnőd :DDD...szegény....

az enyém (a mostani) egy álom :) tündéri és segítőkész....

a régi nekem is elég beteg volt,minden apró hülyeségbe bele kötött...már pontosan nem emlékszem mik voltak....

2013. jan. 7. 17:57
 2/23 anonim ***** válasza:
82%

Tegnap olvastam itt egy régi kérdést abban az volt, hogy meddig kell még forralni a fürdővizet a babának, egy 2 hónapos Anyuka.

Na ezt is tuti védőnő találta ki.

2013. jan. 7. 17:57
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is normális védőnőm volt,de kiváncsi vagyok a válaszokra:)
2013. jan. 7. 17:58
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam itt már pár elég érdekes dolgot..:D

Nekem is szerencsére normális a védőnőm! :)

2013. jan. 7. 18:00
 5/23 anonim ***** válasza:
85%

Az én védőnőm mindig akkor állított be, amikor egy óra bömbölés után végre elaludt! Meg volt sértődve, amikor nem voltam hajlandó felkelteni a kedvéért. (meg akarta nézni)

A másik húzása az volt amikor már a második gyereknél el akarta nekem magyarázni, hogy hogyan kell kamillateát főzni! Hát ezen kínomban csak röhögni tudtam...

2013. jan. 7. 18:07
 6/23 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk épp építkezés volt amikor terhes voltam és megjegyezte, hogy ugye az udvart rendberakjuk mire jön a baba (tégla, homok, sóder, törmelék,nem szemét )

Mondtam, igen, itt a lapát tessék beállni segíteni mert nekem nagy pocakkal lassan halad :D

2013. jan. 7. 18:11
 7/23 anonim ***** válasza:
91%

1: ne egyek sokat, mert nagy lesz a baba...

2:nagy lett a baba, ne egyek sokat, mert nem tudok lefogyni..holott szoptattam még 15 hónaposan is és nem vagyok kövér "fajta", összesen 7-8 kilót híztam..

3:ne adjak a babának csak 4-5 óránként enni, mert KÖVÉR..

4:ha már VÉGRE nem szoptatok, adjak neki zsírszegény tejport, attól nem fog hízni..

5:túl magas a korához képest! ..

6:túl KÖVÉR a korához képest! .. (13 kiló egy évesen és 85 centi)

7:szép neve van, nem baj, hogy régies, kezd újra divatba jönni úgyis... (Tamás a neve)

8:a megereszkedett melleimet "tartsam fent" push up-os melltartóval!!!!!!!!

sorolhatnám..... most már jót nevetek rajta, de akkor néha a pofám leszakadt a beszólásain! :-D

2013. jan. 7. 18:17
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem érdekesen kezdődött. Amikor elkezdtem hozzá járni egy szóval sem mondta h terhes. Aztán pár hónap múlva mikor mennem kellett más volt. Gondoltam helyettesít vmiért. Erre a legközelebbi alkalommal is ugyanez a nő volt és bellibbent nagy pocakkal az előző védőnő. Na abból már sejtettem vmit. De amikor bementem akkor se mondott semmit az új. Úgy kérdeztem rá h már most ő lesz? Erre nagy természetesen rávágta h igen. De be se mutatkozott el nem mondott semmit. Csak lestem nagyokat rá 1 hónapra tudtam meg a nevét is amikor eljött látogatóba és a férjemnek bemutatkozott. Na onnan tudtuk meg a nevét is. Nekem ez kicsit furcsa volt. Hülyeségeket nem mond mert semmit se mond. Ha kérdezek is tőle vmit mindenre az a válasza ő nem tudja de majd utánajár. Persze amikor legközelebb találkozunk és rákérdezek akkor se tud semmit. Totál félvállról vesz mindent. Engem ez idegesít. MIndent úgy kell kikönyörögni h ugyan ideje volna ha ezt vagy azt a papírt ideadná vagy elmondaná h is van.

31hkm

2013. jan. 7. 18:17
 9/23 anonim ***** válasza:
56%

ez nem velem hanem szüleimmel volt így az ő védőnőjük volt ilyen idióta: "Mi a kicsi vércsoportja?" elmondták anyuék h mi erre egyből az volt a következő kérdése :"honnan tudják?" mivel anyué is meg apué is egyforma ez is elég egyértelmű volt meg amúgy is mondták. Na erre azt felelte h "attól h mind a kettejük oRH- attól még a gyerek lehet AB-s. -.-'

A másik meg amikor a pici arcára a tejtől kijönnek azok a fehér pöttyök h azt DRASZTIKUSAN ki kell nyomogatni. És a legszörnyűbb az az volt amikor a gyerek köhögött vagy már nem is tudom mi volt a baj de azt mondta h SÓSAVAT kell vele itatni. Na az túltett mindenen!!!!!!!!!!

2013. jan. 7. 18:21
 10/23 anonim ***** válasza:
83%
nekem csak annyit mondott hogy a kb 3 napos gyerekemmel itassak cukros vizet. Mindezt úgy hogy inzulinos cukorbeteg voltam terhesen. Mondtam neki hogy persze, köszi. Aztán nem itattam :)
2013. jan. 7. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!