Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Táppénz kérdés. Szerintetek...

Táppénz kérdés. Szerintetek hogy járnék én jól?

Figyelt kérdés

a munkáltatóval úgy egyeztünk meg, hogy e hónap végéig dolgozom és utána megyek táppénzre. ma reggel felhívott és kérte, hogy már holnaptól írassam ki magam.

felmerült a kérdés bennem, hogy nem volna-e jobb nekem, ha kivenném az idei szabadságomat és utána mennék táppénzre?

elvileg ki kell, hogy adja legalább a felét, ha kérem vagy nem? járt valaki hasonló cipőben? ti mit tennétek?

2013. jan. 7. 14:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor ezek alapján a munkáltató nem köteles most kiadni a szabadságából a 7 napot, mert nem jelentette be 15 napja.
2013. jan. 7. 22:29
 12/13 A kérdező kommentje:

valóban nem jelentettem be neki 15 napja, mivel úgy állapodtunk meg(papíron), hogy hó végéig dolgozom. és bírnám is a munkát+szükség van a pénzre.

nagyon köszönöm mindenki segítségét.

2013. jan. 8. 08:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Én még annyit tennék hozzá, hogy a szabadságodat nem köteles most azonnal kiadni, de táppénzre nem küldhet. Ha dolgozni akarsz hó végéig azt megteheted. Sőt akár a szülésig is dolgozhatsz.
2013. jan. 8. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!