Gabi86 kérdése:
El szeretnék menni táppénzre, mert már kicsit nehezen bírom a 12-13 óra állást, hogy íratatthatom ki magam? 20hkm
Figyelt kérdés
igazából nagyon elfáradok,nagyon más tünetem nincs.vendéglátásban dolgozom,pizzériában pontosabban.arra lennék kíváncsi mit mondjak a dokinak,hogy kiírjon?a főnökeimmel megbeszéltem hogy január végéig dolgozom,most már csak el kellene intéznem hogy kiírjon.2013. jan. 6. 12:25
1/5 anonim válasza:
Ez úgy működik, hogy elmész a nődokidhoz, "elsírod" ,agad, hogy nem bírod a munkát, ad egy papírt, amire ráírja, hogy fenyegető vetélés, és kéri a házidokit vegyen táppénzre.
Ezzel elmész a háziorvosodhoz, és ő kiír.
2/5 anonim válasza:
én nem sírtam el magam, egyszerűen csak szóltam a nőgyógyásznak, hogy olyan a munkahelyem , ahol sokat állok , emelek, és hogy X időponttól táppénzen szeretnék lenni, ő meg mondta ,hogy jó.Mindenki maga dönti el meddig bírja a munkát.És X időponttól minden hónapban írt az asszisztense táppénzes papírt, amit minden hónapban elvittem a munkahelyemre!
3/5 anonim válasza:
Szia!Én csak annyit mondtam hogy szeretnék táppénzre menni és már adta is az igazolást! 37 h km
4/5 anonim válasza:
Nem igazán hiszem h el kell sírnia magát,20 hetesen 12 óra állás bizony elég megterhelő tud lenni.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.hát igen a hétvégéket már elég nehezen bírom,mert akkor sokkal nagyobb a hajtás és eléggé elfáradok a derékfájásról nem is beszélve.nem szoktam panaszkodni,de most már tényleg nem bírom.
2013. jan. 6. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!