Pár hét múlva aktuális lesz a cukorterheléses vizsgálat nekem is és sajna a cukros lötty lesz műsoron. Van valami, amivel könnyebbé lehet tenni, hogy éhgyomorra ilyen szutykot le kell nyelni?
Figyelt kérdés
A dokim azt mondta, vigyek citromlét és tegyem bele, akkor könnyebb meginni. Egyáltalán van valami, amivel könnyebbé lehet tenni, hogy éhgyomorra ilyen szutykot le kell nyelni? :P2008. máj. 31. 13:31
1/8 anonim válasza:
Nem olyan vészesen rossz az! Én vittem citromot, belenyomtam és olyan volt, mintha limonádét ittam volna.
2/8 anonim válasza:
Én friss citromot facsartam bele és mivel nekem itthon kellett meginni és utána bemenni, tudtam bele jégkockát is tenni. Nagyon finom volt... Szerintem nagyobb a félelem tőle, mint amilyen valójában!
3/8 anonim válasza:
Nálam még citrom sem volt, de egész jó volt a lötty.
És nem kellett egyszerre felhajtani, hanem pár perc alatt. Az enyém meggy ízű volt, és bár sosem iszom üdítőket, egész jónak találtam. Ráadásul a babómnak is ízlett, legalábbis táncra perdült tőle (valószínűleg a "cukorbombától").
4/8 anonim válasza:
Uhh, egyetértek a kérdezővel. Nekem már a gondolattól is felfordul a gyomrom... Én kétszer voltam ilyen vizsgálaton, azt mondtam, bármit csináljanak, akár infúzióban adják be a cukrot, de én undorodom attól a cukros borzalomtól. Persze nem engedték, hogy válasszak. :-( Azt tudom mondani, amit a többiek, hogy citromot tegyél bele, az elviselhetőbbé teszi. De hogy jó lenne...???
5/8 anonim válasza:
Szia! Én a múlt héten voltam ilyen vérvételen, először. A rendelőben ahol levették a vért tettek a cukros vizhez citromlét. Egész iható volt. Én inkább akkor ijedtem meg amikor előadták, hogy mit kell csinálni akkor ha esetleg kihányom vagy szédelegni kezdek. De semmi ilyen probléma nem történt.
6/8 anonim válasza:
Én szivesen megittam volna de sajna 3 héttel azelőtt kiderült, hogy nagyon magas a cukor szintem, azóta inzulinnal élek! Erre gondolj és máris könnyebb! 31 hetes kismama
7/8 anonim válasza:
Szia!Én az István kórházba járok ott választani lehetett hogy megiszod a citromos -cukros löttyöt vagy megeszel egy zsemlét és iszol hozzá tejet.Szerintem az utóbbi sokkal jobb. üdv.
8/8 anonim válasza:
Szia,
Ne izgulj, nem annyira vészes. Nekem kifejezetten jól esett. Valóban citrommal olyan mintha limonádét innál.De azért javaslom, hogy egyhuzamra próbáld meginni! Úgyis csak este 8 óráig ehetsz aznap, reggelre éhes leszel!
34 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!