Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltam NST-n és a papírral...

Voltam NST-n és a papírral egy 6-ost írt a doki. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

2013. jan. 6. 18:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia! Mi van Veletek?
2013. jan. 7. 11:36
 12/15 A kérdező kommentje:

Szia! Aranyos vagy, hogy kérdezed!

Hát. Elmentem szépen dokihoz, ahol fel lettem világosítva, hogy a baba szívhangja max 2 pont, a méh tevékenység max 2 pont, a baba mozgása max 2 pont. Nekem mindegyik teljesen jó volt, max pontot kaptam mindegyikre, azaz 3*2 = 6 pontot, a MAXIMUMOT!!!!!!! :DDDD Teljesen ok minden. Most végre megnyugodtam. :) :DDDD Nagyon köszi az érdeklődést, meg hogy ilyen kedves vagy!!!!! :) :) ):

2013. jan. 7. 17:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök Nektek, akkor tényleg ahány ház, annyi szokás! Majd még érdeklődöm Felőletek, mert kíváncsi vagyok Rátok ám! Tényleg! Mikorra vagy kiírva? És fiúcska lesz, vagy kislány? (Remélem, hogy nem veszed tolakodásnak a kérdéseimet, de tényleg érdekel!) Ha már egyszer sikerült sajnos így rád ijesztenem, de nem szándékos volt!
2013. jan. 7. 20:07
 14/15 A kérdező kommentje:

:)

28-ra vagyok kiírva, kisfiú lesz. :) Kicsit kezdek beijedni a közelgő időpont miatt. :D

Dehogy gondolom tolakodásnak!!!!!! :) Szívesen levelezgetek Veled ha gondolod. :)

2013. jan. 7. 20:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia! Az ijesztegetős vagyok! :-) Egyben vagy még? Ha igen, akkor gondolom, hogy már nagyon izgulsz!
2013. jan. 25. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!