Voltam NST-n és a papírral egy 6-ost írt a doki. Ez mit jelent?
Holnap a helyedben akkor is felhívnám vagy az orvost, vagy megérdeklődném a védőnőnél! Remélem, hogy én ismerem rosszul az információt! De még egyszer tényleg ne haragudj rám, nem akartalak felidegesíteni! Bár én parázós kismama voltam, betelt a terheskönyvem, majdnem újat kellett kezdeni, mert ha volt valami problémám, én már mentem is az orvoshoz. Inkább többször feleslegesen, mint egyszer későn! Nem foglalkoztam vele, hogy lehet, hogy hülyének néznek, de a gyermekemről van szó!
Különben a terhességem alatt sokszor tapasztaltam, hogy nem foglalkoznak eléggé a nőgyógyászok a kismamával, és annak a problémájával. Én például minden hónapban barnáztam, véreztem, és amikor már negyedszer mentem ezzel a problémával az orvosomhoz, azt mondta, hogy legközelebb már ne menjek, mert én ezt a terhességet ilyen tünetekkel fogom kihordani, úgysem fog tudni ő mit csinálni. Persze én mentem továbbra is rendületlenül! December 15-re voltam kiírva, a barnázásom pedig mindig 10.-e körül szokott megjelenni. Nem tudtam, hogy majd barnázgatni(menstruálni fogok), vagy megyek szülni!:-) De aztán indított lett! Remélem, hogy kicsit eltereltem a figyelmed! :-)
Dehogy haragszom Rád!!!!!!!!! :)
Holnap elmegyek dokihoz. Eddig is mindig mentem, én is nagyon parázós vagyok. Csak most meg azt mondta, minden ok, azért ültem itthon nyugodtan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!