Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltam NST-n és a papírral...

Voltam NST-n és a papírral egy 6-ost írt a doki. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

2013. jan. 6. 18:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A 8-9-10 számít jónak, úgy tudom. Nem is értem, hogy miért nem fektetett be a kórházba, ha tényleg ezt írta rá. Nem akarlak megijeszteni, de én biztosan rákérdeztem volna. Én már a 9-nél megkérdeztem, hogy mi nem tökéletes. Nem tudod a védőnőt most felhívni, hogy tájékoztasson ezekről a számokról? Nem akarlak ám ijesztegetni, de nem értem az orvosodat!
2013. jan. 6. 19:40
 2/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Még mielőtt bárki lehurrogna, hogy összekevertem az NST értékelését az Apgar értékkel, akkor már most írom, hogy tudom, hogy mi a kettő közt a különbség. Győrben szültem egy éve, és a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház honlapján fenn van, hogy a 8, 9, 10 érték a jó, ott elolvashatja bárki. Nézd meg te is kedves kérdező, mert nem akartam hülyeséget írni, így hát gyorsan utánanéztem.
2013. jan. 6. 19:53
 3/15 A kérdező kommentje:
Most nagyon megijesztettél... A honlapon meg nem találom. :(
2013. jan. 6. 20:01
 4/15 anonim ***** válasza:
A nőgyógyászati osztályt kell külön megkeresni! De nem akartalak megijeszteni!!!! Ne haragudj! Nincs valaki ismerősöd, akit meg tudnál kérdezni ezzel kapcsolatban? De azt gondolom, hogy talán, ha ne adj isten valami baj lenne, akkor az orvos biztosan szólt volna, nem? Vagy arra is gondolok, hogy ahány ház, annyi szokás, lehet, hogy csak Győrben van ez a 8, 9, 10-es osztályozás? Inkább kérdezz meg valakit, vagy hívd fel a kórházat! Most nagyon lelkiismeret-furdalásom van, mert nem akarom, hogy miattam, vagy a lehetséges rossz infók miatt idegeskedj! NE HARAGUDJ!
2013. jan. 6. 20:20
 5/15 anonim ***** válasza:
Petz Aladár Megyei Oktató Kórház- Szülészet, Nőgyógyászati Osztály- Ambulanciák- Terhesambulancia
2013. jan. 6. 20:23
 6/15 A kérdező kommentje:
:/ Csokit kellett ennem, hogy beinduljon a baba, kb 5 percig semmi nem volt. Aztán szépen lassan. Felétől meg nagyon aktív lett. Nem tudom, lehet emiatt... :S De csak mondta volna a doki, ha nem ok vmi. :S Az a baj, hogy ott nem is láttam, mit írt. :(
2013. jan. 6. 20:45
 7/15 anonim ***** válasza:
Próbálj ne idegeskedni, ha rendesen mozog a babád, akkor nincs semmi baj! :-) Az orvos pedig szerintem nagyon felelőtlen volt! Mikor mész legközelebb?
2013. jan. 6. 21:05
 8/15 A kérdező kommentje:
Mozog ugyanúgy, ahogy eddig. Majd csütörtökön megyek csak legközelebb.
2013. jan. 6. 21:11
 9/15 anonim ***** válasza:

Holnap a helyedben akkor is felhívnám vagy az orvost, vagy megérdeklődném a védőnőnél! Remélem, hogy én ismerem rosszul az információt! De még egyszer tényleg ne haragudj rám, nem akartalak felidegesíteni! Bár én parázós kismama voltam, betelt a terheskönyvem, majdnem újat kellett kezdeni, mert ha volt valami problémám, én már mentem is az orvoshoz. Inkább többször feleslegesen, mint egyszer későn! Nem foglalkoztam vele, hogy lehet, hogy hülyének néznek, de a gyermekemről van szó!

Különben a terhességem alatt sokszor tapasztaltam, hogy nem foglalkoznak eléggé a nőgyógyászok a kismamával, és annak a problémájával. Én például minden hónapban barnáztam, véreztem, és amikor már negyedszer mentem ezzel a problémával az orvosomhoz, azt mondta, hogy legközelebb már ne menjek, mert én ezt a terhességet ilyen tünetekkel fogom kihordani, úgysem fog tudni ő mit csinálni. Persze én mentem továbbra is rendületlenül! December 15-re voltam kiírva, a barnázásom pedig mindig 10.-e körül szokott megjelenni. Nem tudtam, hogy majd barnázgatni(menstruálni fogok), vagy megyek szülni!:-) De aztán indított lett! Remélem, hogy kicsit eltereltem a figyelmed! :-)

2013. jan. 6. 21:31
 10/15 A kérdező kommentje:

Dehogy haragszom Rád!!!!!!!!! :)

Holnap elmegyek dokihoz. Eddig is mindig mentem, én is nagyon parázós vagyok. Csak most meg azt mondta, minden ok, azért ültem itthon nyugodtan....

2013. jan. 6. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!