Nagy gond ez? De nekem nem mondta a doki!
Ha minden értéked jó, akkor nem gond, hogy nem szeded.
Megkérdezhetem miért mondta a védőnőd, hogy heti 1 vitamint szedj?
Életem! És bocs h gy írom, az h mit mond gy védőnő az nem "szentírás"!! A dokinak kell inkább hinni. Sok védőnő okoskodik, eljátsza h többet tud JÓVAL mint egy orvosi egyetemet végzett nőgyógyász. Nekem pl. rendzeresen pisit kellett leadnom, pedig minden cukorértékem jó volt. Már azon a határon jártam, h beszólok neki. Mindegy.
A lényeg: szedd nyugodtan a terhesvitamint (nem kell minden nap, de heti 4x simán mehet), mikor kérdi, h betartod-e az előírt heti 1et, lelkesen bólogass. Nem kell mindent bevallani. Más az eset, ha az orvosod is valamilyen indokkal erre kért, bár nem is tudom van e olyan indok, ami szerint nem kell terhesvitamint szedni? Nem csak a folsav miatt jó a kismamavitamin, a vas , magnézium, c-vitamin, a-vitamin ezek mind fontosak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!