Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan kismamákat szeretnék...

Olyan kismamákat szeretnék megkérdezni akik festik a hajukat? Többi lent

Figyelt kérdés
Nekem szőkére van festve a hajam van olyan hajfesték amivel festhetném a hajam?úgy tudom ammonia mentes az jó,de a szőkéhez ugye hidrogén kell,az is àrthat?nem szívesen vàlnék meg a szőkétől mert ez àll jól viszont màr eléggé lenőtt a hajam. 5hetes vagyok még csak.

2013. jan. 6. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a terhességeim alatt végig festettem a hajam, de nem lett semmi bajuk a gyerekeknek. Igaz, én akkor vörösre festettem.

Most pedig szőkére. De ha káros lenne, akkor szólna a fodrászom. Én 2 havonta festetem, ennyi nem fog ártani ne aggódj.

Kétlányos 22hkm.

2013. jan. 6. 12:43
 2/4 anonim ***** válasza:
25%
Én festem/festetem nem let semi gond belöle, de nem ajánják mivel kis esélyel de nem olyan gyorsan fejlödik a csecsemö. Föleg a 2. Trimeszterben okozhat ijet h késöbb ki jöjön. De minimális az esély ne agodj. Kérdezd a védönöt.
2013. jan. 6. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nagy Dr. Czeizel Endre rajongó vagyok. Amikor Ő mondta, hogy nyugodtan lehet hajat festeni, akkor tényleg elhittem, hogy lehet. A lényeg, hogy levegős helyen fesd. Én most vagyok 6+1 hetes kismama, és valamelyik héten be fogom festeni, mert már aktuális lesz lassan. Szerintem nyugodtan fesd, nem lesz baja a babádnak!
2013. jan. 6. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét terhességem alatt szőkére festettem a hajam, itthon. Annyi a lényeg, hogy jól szellőző helyen tedd. Nem kell, hogy ammónia mentes festék legyen, de ne nagyon szívd be a szagát. A fejbőrön át vajmi kevés szívódik fel és az sem jut el a babához.
2013. jan. 6. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!