Wellness terhesen? Szilveszterezni mennénk Velencére, voltunk többször már láttam kismamákat, Ti mennétek? Fürdenétek?
Én kétszer is voltam. Egyszer 13, egyszer 32 hetesen!
Teljesen zárt voltam, tehát azt mondta a dokim,hogy ha nem nagyon meleg a víz, akkor nyugodtan menjek!
Hát mi októberben wellness hétvégét kaptunk nászajándékba, de sajnos sok értelme nem volt mivel semmit nem tudtam használni. mindenre kivan írva hogy terhesen ne használd( finn szauna; ametiszt és sima gőzfürdő; infra szauna;mindenféle masszázs) végül a sószobába meg a színterápiás szobába -egyébként ott meg bealudtam-ültem amíg a férjem kipróbálta őket a jacuzzi pedig 12 személyes volt 8 idősebb emberke ült benne és borzalmas klór szaga volt a víznek, szóval azt is kihagytam....
Nekem ennyit a wellnesről terhesen...:)
27hkm
Én a 3.kat várom.
Mindháromnál volt lehetőségem wellness hétvégére menni,de egyiknél sem fürödtem.Sószoba,olvasás,pihenés.
Én félek a fertőzésektől és hiába zárt a méhszáj és az orvos is engedi,én nem kockáztattam.A baj gyorsan jön.
nekem is azt mondta a doki is meg a védőnő is hogy ne menjek ilyen helyre. egyrészt fertőzések miatt, másrészt a nagyon meleg vízben ülni nem javasolt. de én is paramami vagyok, meg még nehéz eset is (görcsök, fekvés, stb)
úgyhogy lehet olyan esetben, ha semmi bajod nem volt eddig, ettől sem lesz semmi gond :)
Jó babvárást!
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!