21 hetes ultrahangon voltam, izgalmamban elfelejtettem megkérdezni a baba nemét, szerintetek kiszúrtam volna a fiút vagy a lányt?
Hát szerintem ezzel várnod kell a következő uh-ra. Nekem a 20hetesen mondta a dokinő, h valószínűleg én még nem látom rajta, de neki elhihetem, h fiú. Nem is nagyon láttam. Gyanús jeleket láttam csak, mert már azelőtt 2x is mondták, h fiú és azt kerestem, de egyértelműt nem.
Szerintem felhívni tök fölösleges lenne, szinte biztos, h nem emlékszik. "Futószalagon" váltják egymást a kismamák, és mindnek vagy fia vagy lány van. Ha mondjuk neked egy kis éliened lenne, akkor azt valószínűleg nem felejtené el. De így...
Semmiképpen nem hívom fel.
Nem tudom,én ma szépen láttam mindent (combcsont,szív,koponya) a doki meg is dicsért érte:)
És a kukis felvételekre is emlékszem.tök jól látszott minden eleme.
Most 21hetesen a köldökzsinórt tisztán láttam,viszont mást nem.Azt meg nem tudom egy lánynál mit kell látni;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!