Lehet baba? Az a szitu, h 2napja elfelejtettem a tabit és nem pótoltam. Még van több mint 1 hét menziig, de ma vérezni kezdtem. Ez most minek a jele lehet?
Figyelt kérdés
Légyszi irjatok! jaj amugy Novinette-t szedek2009. júl. 26. 22:57
1/4 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ez baba lenne. Egyszerűen csak a gyógyszer nem bevétele kavart be. Én is jártam így annó. Ha baba van, akkor nem jön meg, vagy csak késik, de ha hamarabb jön, az nem a baba jele. :) Én annó csináltam olyat a gyógyszerrel, hogy a nyaralás idején kellett volna megjönnie és nem hagytam abba előtte, hanem 1 heti adagot bevettem a következő haviból és így 1 héttel később jött meg a nyaralást pedig kiélvezhettem. Nyugi, 99% hogy nem vagy babás!
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a nyugtató szavakat.
Csak hát megijedtem,mert sok idő van még menziig és ráadásul hallottam h beágyazódás is járhat vérzéssel.
2009. júl. 27. 10:22
3/4 anonim válasza:
Igen a beágyazódás is járhat vérzéssel de nem olyan vérzéssel hanem csak egy két cseppel. Neked a kihagyás miatt jött meg, mert felborult a hormonod. Terhes nem vagy. De egy hétig használjatok óvszert is. Az a biztos!
4/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat! azt nem tudjátok,hogy ha most megvan,akkor a 7napos szünetben mi lesz? megint meglesz?
2009. júl. 29. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!