18hetesen a baba már össze vissza forog, vagy még folyamatosan fejjel lefelé van? Első babás vagyok és elfelejtettem meg kérdezni a dokitól. De uh. Lefelé volt, ezért a furi kérdés!
Ez baba meg anyuka függő, akinek kicsit több a víz vagy élénkebb a baba az simán bukfencezik még a 33-34.hétig akármennyit...
az én fiam pl. szintén első terhesség volt, a 18 heti UH tól kezdve sűrűn volt UH-zva és mindegyiken fejvégű volt, sose helyezkedett el másképp.
Most a második baba ő 20 hetesen medencevégű volt, 26 hetesen koponya végű, 32 hetesen pedig faros. És most is az még.
Első babásoknál még feszes a méh, a hasfal, az általában irányban tartja őket fejjel lefelé :)
Mi pont tegnap este voltunk a dokimnál és folyamatosan mocorgott, rugdosott, forgott. Átlósan helyezkedett el, de hol feljebb lehetett a fejét mérni, hol egész lent. Szerintem még van helyük ilyenkor és el tudnak úgy helyezkedni ahogy nekik a legjobb, tehát össze-vissza :)
Másik 18 hetes kismami
Ilyenkor még foroghatnak, babafüggő. Én 18 hetesen a hét elején voltam genetikai uh-n aztán a hét végén meg 4D-n és az egyiken fejvégű volt, a másikon már medencevégű :)
Hogy azóta hányszor forgott még nem tudom, de 27 hetesen is medencevégű volt és 34 hetesen is, és szerintem most is még az.
Sok boldogságot!
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!