Felfáztam és antibiotikumot kaptam. Elfelejtettem mondani a dokinak, hogy lehet baba van, viszont muszáj bevennem a gyógyszert. Mit tegyek?
Sziasztok!
lehet van egy kis bajom, vagyis ha terhes vagyok akkor nagy:( szoval lehet baba van, de még nem tudom , csak pár nap mulva derül ki, és felfáztam és antibiotikumot kaptam!elfelejtettem mondani a dokinak, hogy lehet baba viszont muszáj bevennem a gyogyszert mert megőrülök annyira fáj és csip!:( mit tegyek? 1et bevettem innen hogyan tovább?
innen a szülészeti, vagy nőgyógyászati ambulancia, mert nagyon sok esetben okozhat korai vetélést az antibiotikum, de csak tartós szedéssel..ami már egy kúra is lehet.
Az is elképzelhető, hogy a probléma, amire az antibiotikumot kaptad, mérlegelés alapján elég súlyos ahhoz, hogy be kelljen szedni a tabikat, még akkor is ha baba van, ilyenkor a kockázatot az orvos mérlegeli..érdemes megkérdezni, legalább egy nőgyógyásszal beszélj, vagy aki felírta ahhoz menj vissza,de a terhességet is ki kell deríteni, hogy valóban van-e.
Szia!
Én 10 hetes voltam,amikor hólyaggyulladásom volt.Azt mondták,ha nem veszem be az antibiotikumot,vesegyulladást kapok.Meggyógyultam tóle.
A babám súlyos fejlődési rendellenességel született.(
A fertőzés sokkal veszélyesebb,mint az antibiotikum.
Nekem olyat adtak,ami kismamiknak is jó.Pyassan,ha jól emlékszem.
Nem cifran-t kaptál? azt is szokták kismamáknak.
szerintem szedd be, ebből képtelenség lenne antibiotikum nélkül kigyógyulni! és a baba és a mama között ilyen korán nincs kapcsolat, úgyhogy ne halogatsd, kapkodd be a bogyókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!