A kismamákat csak a lakhely szerinti sztk-ban kötelesek ellátni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 14:46
1/7 anonim válasza:
Engem csak ott fogadtak, a másik helyről elküldtek vizsgálat nélkül.
3/7 anonim válasza:
én pl nem a lakhely szerintibe járok.
veszprém megyei vagyok és fejér megyébe járok.
fogadott orvosom nincs,sajnos már x be kellett feküdnöm a kórházba,egyszer se zavartak el.
orvoshoz is fejér megyébe járok,bár nem a kórházba hanem nővédelmi központba.
én úgy tudom hogy szabadon megválaszthatod kihez jársz orvoshoz és hol akarsz szülni,
az más kérdés ha nincs orvosod és milyen "hangulatba" fogadnak.
5/7 A kérdező kommentje:
Beszéltem egy jogsegély szolgálattal és sajnos csak ott kötelesek ellátni ahol a lakhelyem is van. Ez alól sajnos a kismamák sem kivételek. :(
2012. nov. 6. 10:31
6/7 anonim válasza:
Bárhova járhatsz pl. magánnőgyógyászhoz is végig, de akkor nem lesznek meg a szükséges pecsétjeid stb... az állami juttatásokhoz. Még a saját körzetedben lévő nőgyógyászok közül se mindegy, hogy kihez, ki van jelölve általában egy terhesgondozásra.
7/7 anonim válasza:
Esetleg szerezz ideiglenes lakcímet oda ahova szeretnél járni. Akkor nem csak az állandó lakcímed, hanem az ideiglenes alapján is kötelesek ellátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!