Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megbüntetett a rendőr! Mit...

Megbüntetett a rendőr! Mit szóltok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Egy kisvárosban lakom. Csak a közeli boltba voltam kocsival mikor megállított a rendőr, és megbüntetett mert nem voltam bekötve. 36 hetes terhes vagyok, hatalmas pocakkal. Azt mondta kell kérni a dokitól igazolást, hogy zavar az öv, vagy az is "jó" ha veszélyeztetett terhes vagyok, mivel egyik sem így feljelentett és majd kapom a csekket 10 000 ft-ról. Hát mit ne mondjak kicsit kiakadtam.
2009. aug. 27. 11:22
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Húha!!!! Nem semmi mennyiségű és minőségű választ kaptam. Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt, akár ellene akár mellette. Akkor leírom a véleményem: szóval én a biztonsági öv kötelező bekötését nem tartom helyes szabálynak mert, senkinek semmi köze hozzá hogy én hogyan védem meg magam. Másrészről arról soha nem szólnak a hírek, hogy hányan halnak meg azért mert kigyulladt kocsiból nem tudtak kimászni mert be voltak kötve. Egyébként ma kaptam meg a csekket 10 000Ft. és mindenkit ennyire bütentenek ha lakott területen belül nem használ övet.
2009. aug. 27. 20:53
 32/36 anonim ***** válasza:
41%

Kevés a 10ezer ft, én 50ezret fizettetnék, aztán majd meggondolnák a felelőtlenek, hogy minek van a biztonsági öv. Nem dísznek az biztos!!

És egyetértek azzal a válaszolóval is, hogy nem kötelező vezetni, ha meg elszúrsz valamit, viseld a következményeit!

Én terhes nőt nem is engednék vezetni!!

2009. aug. 27. 21:13
 33/36 anonim ***** válasza:
41%
Akkor fizessenek a dohányos kismamák is 50 ezreket!!!Mert öv nélkül vezetni talán nem annyira nagy felelőtlenség, mig végigbagózni egy terhességet. Büntessünk meg mindenkit, aki másképp látja jónak, és saját belátása szerint cselekszik!
2009. aug. 27. 21:45
 34/36 anonim ***** válasza:
4%
De igen, mert másokról ne te dönts már! Egy balesethez legalább két kocsi kell! Nem csak magatokra kéne gondolni. Akkor dönts el valamit ha az nem árt másoknak... Saját belátásod addig van...
2009. aug. 27. 22:53
 35/36 anonim válasza:
52%
A 11:47-től szeretném kérdezni, akinek az ismerőse is így járt mint a kérdező, hogy visszadátumozott igazolást adott be vagy a büntetés utánit?
2009. aug. 29. 10:57
 36/36 anonim válasza:
59%
Ha nem kötöm be magam azzal kit tudok még veszélyeztetni??
2009. aug. 29. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!