Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megbüntetett a rendőr! Mit...

Megbüntetett a rendőr! Mit szóltok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Egy kisvárosban lakom. Csak a közeli boltba voltam kocsival mikor megállított a rendőr, és megbüntetett mert nem voltam bekötve. 36 hetes terhes vagyok, hatalmas pocakkal. Azt mondta kell kérni a dokitól igazolást, hogy zavar az öv, vagy az is "jó" ha veszélyeztetett terhes vagyok, mivel egyik sem így feljelentett és majd kapom a csekket 10 000 ft-ról. Hát mit ne mondjak kicsit kiakadtam.
2009. aug. 27. 11:22
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ezért van az, hogy nem is olyan régen a kismamák nemhogy nem vezethettek, de nem is ülhettek elöl a kocsiban. Veszélyeztetett terhes meg pláne ne vezessen. Használj övterelőt.
2009. aug. 27. 11:42
 12/36 anonim ***** válasza:
43%
11:38-as vagyok megint. Minket már nem egyszer megállitottak ( Szlovákiában élünk), és soha nem büntettek meg, mert nem voltam bekötve. Itt elég, ha felmutatod a kiskönyvedet, nekem ezt sem kellett. Embere válogatja. Ja, és mivel a hátsó ülésen biztonságosabb, én inkább ott utazok. Szép napot mindenkinek.
2009. aug. 27. 11:43
 13/36 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Rendőr vagyok, és terhes, 39 hétben vagyok:), tudom , hogy milyen kellemetlen az öv, de ilyenkor kellene övhosszabbító, a pocak miatt. Amit kimondottan kismamáknak ajánlanak, láttam már párat. Nekem mondjuk nincs, mert nem vezetek, de Neked hasznos lenne, szerezd be ha tudod, tesz-vesz, vatera. Boldog babavárást!

2009. aug. 27. 11:46
 14/36 anonim ***** válasza:
47%

az ismerosom ugyan igy jart, mint te. elment igazolasert a nogyogyaszhoz es visszavonta a rendorseg a bunteteset.

a kreszben benne van, hogy kiveteles esetekben a kismamanak nem kotelezo bekotni magat (sajat felelosegre!)

kulonben az ovelterelo a megoldas.

a lenyeg, hogy ne idegeskedj egy mindenleben rendor miatt, mert nem eri meg. siman hagyhatott volna elmenni egy ejnye bejnyevel!

konnyu szulest es sok boldogsagot a babahoz!

2009. aug. 27. 11:47
 15/36 anonim ***** válasza:
79%

Mind a kettőtöknek igaza van,őt a törvény kötelezi,téged az anyai ösztönök...

Van köztes megoldás,ahogy már előttem is írták,az övterelő.Csak egy hónap már,de akkor is kell,légyszi szerezz be egyet,hogy ne forduljon elő mégegyszer ilyen:)

Amúgy dokitól lehet tudnál papírt még szerezni,de már ezt is írták,én csak megerősíteni tudok...

2009. aug. 27. 11:48
 16/36 anonim ***** válasza:
19%
11:42-nek. Akkor most hogy is van ez? Belédszáll egy barom és be vagy kötve övterelővel - nagyot ránt, az ülésben maradsz, nagyon sok minden baj történhet, de körbe vagy védve a kocsival. Amire kiérnek a tűzoltók, lepénylevállás miatt megszülsz. Mindkettőt te irtad! Vagy ez a legjobb, ami történhet?
2009. aug. 27. 11:52
 17/36 anonim ***** válasza:
57%

11:33-as, az első válaszoló vagyok: miben nincs igazam?? Hogy kötelező a biztonsági öv, vagy hogy kirepülhet a szélvédőn, ha nincs bekötve? Hm?

Hiába lovagolnak itt néhányan a szavakon, a biztonsági öv kötelező, nekem meg az a véleményem, hogy a kérdező felelőtlen is, ha terhesen így közlekedik.

2009. aug. 27. 11:58
 18/36 anonim ***** válasza:
63%
A 39 hetes rendőr kismamától szeretném megkérdezni, még ha nem is vezetsz, de biztosan szoktál utazni, akkor bekapcsolod az övet?
2009. aug. 27. 12:09
 19/36 anonim ***** válasza:
66%
Figyeljetek! Az öv kötelező, vezetni pedig nem! Én anno pl örültem, ha nem kell beülnöm a volán mögé, mert nem is éreztem biztonságban magam, mert mondjuk normálisan körülnézni sem tudtam egy kereszteződésben. És sem magamat, ezzel pedig másokat sem szívesen veszélyeztettem. Az igaz, hogy talán egy figyelmeztetéssel talán beérhette volna, nem tudom, mennyi mérlegelési joga van most egy rendőrnek ilyen esetben, de tényleg ne haragudj, szerintem sincs most igazad. Félve kérdezem, hogy a közeli boltba nem jobb átsétálni?
2009. aug. 27. 12:10
 20/36 anonim ***** válasza:
68%
Igen, MINDIG bekapcsolom az övet!!!! Nem akarom, hogy megbüntessenek, tudom nagyon jól, hogy mostanában mennyire szigorúan veszik ezeket a dolgokat... Meg nemcsak emiatt, Pesten lakom, embertelen sok idióta sofőr van, sosem lehet tudni, nem véletlenül találták ki. Én mondjuk, alul a pocimnál mindig fogom, kicsit kijebb húzom, hogy ne zavarjon, de ettől függetlenül sem zavar.
2009. aug. 27. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!