Megbüntetett a rendőr! Mit szóltok? Bővebben lent.
Akkor hogy kiakadtál volna, ha a kisvárosban a közeli boltba menet belédmegy oldalról egy barom és meghalsz. Vagy mondjuk te életben maradsz, de a babád, akit 36 hete a szíved alatt hordasz, sérül. Leszakad a méhlepényed és megszülöd, mielőtt kiérnének a tűzoltók, hogy kiszabadítsanak.
Én nem 10ezer forintra büntettelek volna meg, hanem többre. Ha nem tudod elvezetni az övet a pocakod alatt, tessék venni erre a célra kifejlesztett cuccot. Ha drága újonnan, akkor vegyél használtat.
Rendőr ismerősömet megkérdeztem, nem tudják elfogadni ezeket az indokokat.(Legalább is Szegeden nem fogják)Nincs a kreszben olyan szabály, ami indokolná azt, hogy ne kösd be magad.
A dokit megkérdeztem még az elején, azt mondta, hogy hallani sem akar róla, hogy ne kössem be magam, de az sem jó, ha nyomod a pocid, ezért találták ki az övterelőt, én már 2 hónapja használom. Nagyon jó találmány!
Sajna én sem tudok neked igazat adni. Elhiszem, hogy rosszul érint most, mikor bizonyára van ezernyi kiadás, de tényleg jobb így, mintha baj történt volna. A biztonsági övet nem heccből találták ki. Lehet venni "elterelőt", amitől nem nyomódik a pocid. Ajánlom ezt a figyelmedbe: [link] Te vezethetsz bármilyen óvatosan, sosem tudod milyen állat van még a közeledben, aki simán beléd mehet... Ne kockáztass, a babád egészsége nem ér ennyit?
Boldog egészséges babavárást!
A kreszben nincs kitétel a biztonsági övvel kapcsolatban. Azért van az övterelő, aki autóval jár és terhes, igenis szerezzen be, kérjen kölcsön. Én is kaptam kölcsön, és használom is. Szerintem jó fej volt a rendőr hogy csak 10.000Ft-ra büntetett meg! Nyilván azért csak ennyire mert figyelembe vette hogy kismama vagy.
Ha valaki veszélyeztetett az sem indok hogy ne kapcsolja be az övet, sőt akkor méginkább szerezzen be övterelőt!
Minden jót, és szerintem örülj hogy 10.000-rel megúsztad.
Második válaszoló vagyok.
Akkor most tessék választani:
belédszáll egy barom és be vagy kötve övterelővel - nagyot ránt, az ülésben maradsz, nagyon sok minden baj történhet, de körbe vagy védve a kocsival.
belédszáll egy barom és nem vagy bekötve egyáltalán - kirepülsz az ablakon, de előtte még ide-oda ütődsz te és a hasadban a gyerek a kocsiban, aztán az aszfalton. ha a többiek nem tudnak megállni rögtön, akár még át is mennek rajtad. nem véd semmi, se téged, se a babádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!