Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megbüntetett a rendőr! Mit...

Megbüntetett a rendőr! Mit szóltok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Egy kisvárosban lakom. Csak a közeli boltba voltam kocsival mikor megállított a rendőr, és megbüntetett mert nem voltam bekötve. 36 hetes terhes vagyok, hatalmas pocakkal. Azt mondta kell kérni a dokitól igazolást, hogy zavar az öv, vagy az is "jó" ha veszélyeztetett terhes vagyok, mivel egyik sem így feljelentett és majd kapom a csekket 10 000 ft-ról. Hát mit ne mondjak kicsit kiakadtam.
2009. aug. 27. 11:22
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
74%
És akkor is ki lennél akadva, ha valami őrült belédmegy? Hidd el, nem véletlenül találták ki a biztonsági övet. Innentől majd kapcsold be. Nekem is nyomta a pocakom, amikor terhes voltam, de eszembe sem jutott,hogy ne kapcsoljam be, mégha csak egy sarkot is mentünk. 15 hónapos kislány anyukája.
2009. aug. 27. 13:05
 22/36 anonim ***** válasza:
32%

"11:42-nek. Akkor most hogy is van ez? Belédszáll egy barom és be vagy kötve övterelővel - nagyot ránt, az ülésben maradsz, nagyon sok minden baj történhet, de körbe vagy védve a kocsival. Amire kiérnek a tűzoltók, lepénylevállás miatt megszülsz. Mindkettőt te irtad! Vagy ez a legjobb, ami történhet?"

Már bocsi, most lehet hogy szentségtörő leszek. De ha a babának valami lehet akkor inkább aztm választod, hogy meghalt te is meg ő is! Legrosszab esetben az öv téged megvéd. És ha azért lepontozol akkor elég önző lehetsz, mert nem törődsz azokkal akiket itt hayghatsz, és egy másik gyerekre akit emgszülhetsz... Én inkább a lepényleválást választanám, minthogy mindenki meghaljon és ne legyen több esély. Amúgy meg nem kötelező vezetni, egyedül vezetni...

2009. aug. 27. 14:15
 23/36 anonim ***** válasza:
0%
*te is meg is? nem !
2009. aug. 27. 14:16
 24/36 anonim ***** válasza:
0%
ja meg az ő ...:D
2009. aug. 27. 14:16
 25/36 anonim ***** válasza:
91%
Nekem 24 hetesen volt egy balesetem, megcsúsztam, nekimentem egy fának. Volt övterelőm, be voltam kötve, nem történt komolyabb bajom. Ha nem lettem volna bekötve, biztos megfejelem a szélvédőt, a hasam nekiütődik a kormánynak. Így "csak" a biztonsági öv felső része nyomta meg a szegycsontomat, meg a térdemet beütöttem a műszerfalba. A babának nem lett semmi baja, meg a lepénynek sem. Szóval fontos a biztonsági öv, meg az övlehúzó is.
2009. aug. 27. 14:31
 26/36 anonim ***** válasza:
40%
Én is vezetek, nem sűrűn, de én sem kapcsolom be az övet. A férjem sem engedi hogy bekössem. Talán azért, mert nagyobb a valószínűsége annak hogy satufékezzen egy elénk kihajtó biciklis, vagy bármi miatt, és megrántson a biztonsági öv,és ott vetéljek el a kocsiban, minthogy frontálisan ütközzünk bármivel is. Az övlehúzó jó találmány, de érdekes, én nem találtam annyiért mint itt egyesek írják, és már nem is veszek erre a kis időre, de ha valaki küld ajándékba akkor azt megköszönöm. Le lehet pontozni, nem érdekel.
2009. aug. 27. 14:59
 27/36 anonim ***** válasza:
27%
kedves utolso. teljesen igazad van! en felpontoztalak!
2009. aug. 27. 15:29
 28/36 anonim ***** válasza:
61%
Én meg le! Ennyi baromságot már régen olvastam egy kérdéssel kapcsolatban. Ti hogy számoltátok ki, hogy minek mekkora a valószínűsége?? És mekkora fékezésnek milyen következményei lehetnek övvel és anélkül? Vagy törésteszteket csináltatok? Annak mekkora az esélye, hogy egy ilyen általad említett biciklikihajtás során kirepülsz az első szélvédőn, és nemcsak magadat, hanem a babádat is összetöröd? Hogy lehet így nekiállni a dolgoknak? Ezért tart itt ez az ország! Mert ha nekem nem tetszik egy szabály, akkor én azon változtatok! Mert SZERINTEM ezt nem hasznos használni, akkor ÉN EZT NEM FOGOM!! Jövőre majd az adószabályokat szabjátok a saját igényeitekre?? Miért van az, hogy ha valakinek nem tetszik, hogy KELL biztonsági övet használni, vagy nem TUD használni, akkor nem száll autóba! És most tessék engem is lepontozni, de ezt muszáj volt kiadnom magamból!! Nagyot csalódtam bennetek!
2009. aug. 27. 15:36
 29/36 anonim ***** válasza:
48%

Remélem a férjednek/párodnak nem ilyen felháborodva adod elő majd kedves kérdező, mert még a végén Tőle is megkapod a magadét.

Teljesen jogos volt a büntetés, amit kaptál.

Az 1 dolog hogy szabály irja elő hogy be kell kötni. Ez a legkevesebb. De a saját és mások testi éppsége még nem kismamaként is legyen fontos!! Igy meg duplán, minimum!! Ha szorít az öv, használj övlehúzót, ha az se kényelmes, ne ülj bele kocsiba. Ha meg veszélyeztett valaki, egyáltalán mit keres a volán mögött?? Én is bekapcsolom, akkor is ha vezetek, akkor is ha párom mellett ülök jobb1-ben, akkor is ha hátul ülök!!

2009. aug. 27. 19:13
 30/36 anonim ***** válasza:
64%
a rendőr kismami vagyok, látom le vagyok pontozva!!! csak azt tudnám miért????? mert bekapcsolom az övet még terhesen is??? mert nem akarok egy balesetnél, egy hirtelen fékezésnél ott maradni valamelyik villanyoszlopon, vagy a szélvédőn kiszállni???? Igen, nem túl kényelmes az öv nagy pocakkal, de ki lehet bírni, a baj csak az hogy nagyon sok kismama szerintem picit el is hagyja magát, holott annyira nem tragikus, nekem semmi bajom az övtől!!!!! Inkább bekapcsolom, és legyen egy kisebb bajom,mint ne legyen rajtam és mindketten ott maradjunk valahol. Na, lehet lepontozni!!
2009. aug. 27. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!